GELUID HUREN DALFSEN

Bent u als organisator van een project op zoek naar een bedrijf in de buurt van Dalfsen waar u geluid kunt huren? Holiday Geluidsverzorging is een Overijssels bedrijf die al veertig jaar lang het geluid faciliteert bij uiteenlopende projecten in binnen- en buitenland. Door de jaren heen hebben wij ook regelmatig producten en diensten mogen leveren aan klanten uit Dalfsen en omstreken.

GELUID VOOR UW PRESENTATIE

Transparant geluid, met voldoende body. Is dat waar u naar op zoek bent? Dan kunt u onze kwalitatief hoogwaardige audio apparatuur huren. De boodschap van uw presentatie zal dan goed overkomen.

EVENEMENTEN IN DALFSEN

Bent u actief in de evenementenbranche? Dan is het wellicht goed om te weten dat u bij ons ook geschikt geluid kunt huren voor bijvoorbeeld uitvoeringen, sportevenementen en feesten. U hoeft het niet ver van huis te zoeken.

GELUID HUREN MET SUPPORT

Bent u niet zo goed onderlegd op het gebied van geluidstechniek? Dan kunt u er voor kiezen de knoppen te laten bedienen door een professional. Deze kunnen wij voor u regelen, voor een marktconform tarief.

BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR IN DALFSEN

Als allround audiovisueel verhuurbedrijf kunnen wij u eveneens van dienst zijn op het gebied van beeld, licht, podia, regie, enzovoorts. Oftewel: U kunt de gehele audiovisuele invulling voor uw project huren bij dezelfde leverancier. Dit zorgt voor korte lijnen en duidelijke communicatie, daarnaast profiteert u bij ons van prettige een stapelkorting wanneer u kiest voor een totaalpakket. Er zullen weinig bedrijven zijn in de buurt van Dalfsen waar apparatuur gehuurd kan worden tegen zo’n scherpe prijs-kwaliteitverhouding.

Is uw interesse gewekt? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

geluid huren dalfsen
Geluid huren voor projecten in Dalfsen?
Luidprekers, Draadloze microfoon, PA Set, Media Player, etc.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.