KERST DRIVE THRU | LED SCHERM, GELUID & VERLICHTING

Wilt u rond kerst een drive thru organiseren om personeel of vrijwilligers corona proof te bedanken voor de getoonde inzet in 2021? Daar kunnen wij u wellicht bij helpen; wij beschikken namelijk over audiovisuele apparatuur waarmee u een kerstgroet kunt laten zien, kerstmuziek kunt laten horen en een locatie sfeervol kunt verlichten.

KERSTGROET OP EEN LED SCHERM

Afgelopen jaar werd door onze klant rond de kerst een drive thru georganiseerd. Zij kozen er voor een leuke kerstgroet op te nemen, welke aan het einde van de route aan de werknemers werd getoond op een groot scherm.

KERSTMUZIEK BIJ DRIVE THRU

Wij kunnen natuurlijk een geluidsinstallatie leveren, maar hoe leuk zou het zijn als uw personeel tijdens de drive through via de autoradio kan meeluisteren? Om dit te realiseren hebben wij een FM-zender.

UW ROUTE SFEERVOL UITGELICHT

Wij beschikken over LED verlichting welke bijna alle denkbare kleuren kan produceren. Hierdoor kunt u objecten tijdens de drive thru uitlichten met de door u gewenste kleur. Verlichting draagt bij aan de sfeer die u wilt creëren.

ERVAREN AV-SPECIALIST IN OVERIJSSEL

Wij hebben meer dan veertig jaar ervaring en beschikken over een ruim assortiment; waarmee wij veel organisaties in Overijssel konden helpen. Dankzij de centrale ligging in Overijssel, kunnen wij zorgen voor snelle levering in o.a. Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Hardenberg, Zwolle en andere locaties in bijv. Twente en Salland. U zult zeker niet de eerste zijn die bij een drive in of drive thru kiest voor onze dienstverlening. Informeer geheel vrijblijvend of wij ook iets voor u kunnen betekenen. Wij gaan graag voor u aan het werk om zo toch positief iets te organiseren rond de kerst.

LED SCHERM, LICHT EN GELUID HUREN VOOR EEN KERST DRIVE THRU?
NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP EN ONTDEK DE TALRIJKE MOGELIJKHEDEN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.