SPORTWEDSTRIJDEN OP GROOT BEELDSCHERM

EREDIVISIE VOETBAL  |   FORMULE 1   |   TOUR DE FRANCE

Voorlopig nog geen volle stadions; maar de grootste sportevenementen ter wereld starten weer langzaam op. Wilt u deze toch in een sfeervolle ambiance bekijken? Huur dan een groot outdoor led scherm; waardoor u toch met vele mede liefhebbers kunt genieten van bijvoorbeeld Eredivisie wedstrijden van uw favoriete club, Max Verstappen in de Formule 1, Tom Dumoulin tijdens de Tour de France of andere topsport evenementen.

LIVE VOETBAL IN OVERIJSSEL

Huur een groot led scherm en kijken samen met vrienden e.a. sportliefhebbers in de openlucht naar wedstrijden van Heracles Almelo, FC Twente en/of PEC Zwolle.

FORMULE 1 IN DE OPEN LUCHT

Met Max Verstappen beschikken ‘we’ eindelijk over een wereldtopper in de Formule 1. Wil je genieten v/h mooie weer, maar ook de races op de voet volgen? Wij maken het mogelijk.

LE TOUR DE FRANCE

Lotto Jumbo heeft aankomende Tour de France grootste plannen. Slaagt het dreamteam met o.a. Dumoulin, Roglic & Kruiswijk erin het geel mee naar Parijs te nemen? Mis het niet!

groot led scherm terras fc twente enschede heracles almelo pec zwolle
formule op groot scherm op uw terras in twente overijssel
tour de france op groot scherm in twente overijssel zwolle deventer almelo hengelo

HUUR EEN LED SCHERM EN BENUT DEZE OPTIMAAL

Wij attenderen u graag op het feit dat het huren van een led scherm u talrijke mogelijkheden biedt. Wanneer u een videowall huurt voor 1 dag, kunt u deze voor meerdere activiteiten benutten. Denk aan live eredivisie voetbal in de middag, een pubquiz in de avond om vervolgens af te sluiten met een karaoke night.

PROFITEER VAN EEN ZEER SCHERPE PRIJS

Wilt u als ondernemer in Overijssel een groot scherm huren voor live weergave van sportevenementen? Wij bieden u zeer concurrerende tarieven; op deze manier hopen wij het voor zoveel mogelijk mensen betaalbaar te maken om een groot led scherm te huren. Informeer geheel vrijblijvend naar de scherpe prijs, onze producten en maak kennis met ons team.

Heracles Almelo – FC Twente – PEC Zwolle op groot led scherm
Informeer geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search