AUDIOVISUELE INVULLING BIJ CORONA PROOF PROJECTEN

Evenementen zijn momenteel niet mogelijk op de manier zoals we gewend zijn. Dat betekent hoeft alleen niet te betekenen dat er helemaal geen ruimte is voor plezier. Bent u bezig met een leuk project en bent u op zoek naar een bedrijf die de audiovisuele inrichting kan verzorgen? Wij staan met positieve energie voor u klaar en dragen, waar mogelijk, graag een steentje bij aan initiatieven die verantwoord kunnen worden uitgevoerd.

Bovenstaande projecten geven aan dat als je creatief bent, ook in minder prettige tijden leuke initiatieven op een verantwoorde manier uitgevoerd kunnen worden. Naast bovenstaande projecten, hebben wij bovendien bijgedragen aan projecten waarbij via een livestream vanuit huis meegekeken kon worden, bijvoorbeeld tijdens de herdenking op 4 mei, tijdens een uitvaart en vormsel. Wij verzorgden in beide gevallen zowel de complete beeldregie als de live stream.

Heeft u een leuk idee? Informeer geheel vrijblijvend om te ontdekken of wij hier een steentje aan bij kunnen dragen met onze producten.

Note: Wij hechten veel waarde aan de volksgezondheid en vinden het belangrijk dat zowel de door het RIVM gepubliceerde richtlijnen als de door het kabinet opgestelde regels worden gerespecteerd. Ook adviseren wij u ten zeerste vooraf te informeren bij de lokale instanties of de door u gemaakte plannen doorgang kunnen/mogen vinden.

Bent u op zoek naar de juiste apparatuur voor uw activiteit?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden

Start typing and press Enter to search