LED SCHERM HUREN | EK VOETBAL 2021

Wilt u een groot led scherm huren tijdens het EK Voetbal? Wij beschikken over led walls in diverse soorten en maten; welke public viewing in de openlucht mogelijk maken. Al sinds 2010 worden onze led schermen ingezet bij bedrijfsfeesten, buurtfeesten en op pleinen tijdens Wereld- en Europees Kampioenschappen voetbal. Ons verzorgingsgebied beperkt zich niet tot de grenzen van Overijssel, ook op vele andere plekken in Nederland en België werd gebruik gemaakt van onze videoschermen om het een EK voetbal groot in beeld te brengen. 

LED SCHERM HUREN; GEEN RISICO

Risicoloos een LED scherm huren voor het EK voetbal. Bij ons kunt u tot 31 maart kosteloos annuleren. Zijn er op 1 juni nog beperkingen qua samenscholing; dan kan er alsnog gekozen worden voor kosteloze annulering.

GELUID TIJDENS HET EK VOETBAL

Veel klanten die er voor kozen bij ons een led scherm te huren tijdens het EK voetbal, kozen er voor ook het geluid door ons te laten verzorgen om wedstrijdcommentaar en muziek rondom wedstrijden goed over te laten komen.

ONTDEK ONZE EERLIJKE TARIEVEN

Mede dankzij een goede prijs werden onze led schermen afgelopen decennium vaak gebruikt tijdens een EK of WK Voetbal. In Overijssel, overige delen van Nederland, maar ook in België. Wij adviseren u tijdig te reserveren.

led scherm huren ek voetbal overijssel. bedrijfsfeest, buurtfeest of op een plein

18m2 Mobiel LED scherm tijdens EK voetbal

Mobiel systeem uitgerust met krachtig DIP P10 LED Scherm. Type LED Wall met de hoogste helderheid; uitstekend zichtbaar als de zon op het scherm schijnt. Het scherm wordt tot ca. 8 meter hoogte gehesen en is daardoor voor iedereen goed zichtbaar. Populair product in Overijssel.

> 5,76 x 3,20 meter | 18,43m2 beeldscherm
> Beste zichtbaarheid op zomerse avonden
> Optioneel leverbaar met krachtig geluid

10m2 Mobiel LED scherm tijdens EK voetbal

P6 LED Scherm ingebouwd in een aanhanger; kan dankzij een hydraulisch schaarsysteem op circa 2 meter onderkant beeld worden geplaatst. Het scherm kan na gebruik afgesloten worden, dit bezorgde veel klanten een veilig gevoel bezorgde.

> Tien vierkante meter beeldoppervlak
> Weinig tijd nodig voor op- en afbouw
Perfect bij ‘n buurtfeest / bedrijfsfeest

modulair outdoor led scherm belgië wk voetbal
modulair outdoor led scherm huren tijdens ek voetbal.

EVENEMENTENWAGEN MET 7m2 LED SCHERM & GELUID

Trailer met ingebouwd high resolution P3 LED scherm met 7m2 beeldoppervlak. Schermhoogte: 2,50 meter onderkant beeld. Een krachtige geluid set is inbegrepen. Eenvoudig en erg snel af te sluiten na gebruik. Ideaal voor op pleinen, bij buurfeesten of een personeelsfeest.

> Hoge resolutie; al op korte afstand goed zichtbaar
> Krachtige geluidsinstallatie voor feest rondom wedstrijden
> De apparatuur kan na gebruik goed en snel worden beschermd

12m2 P8 MODULAIR OUTDOOR LED SCHERM HUREN

Kies voor dit product als u een led scherm wilt huren tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal 2021. Ondanks de lichte gebruiksschade zullen wedstrijden prima te volgen zijn. Deze videowall biedt u de meeste helderheid en is te huur tegen een scherpe prijs.

> 4.61 x 2.56 m | 11,80m2 beeldoppervlak | 16:9 beeldverhouding
>
Hoge lichtopbrengst; geen probleem als zon vol op scherm schijnt
> Kan ook geleverd met worden met een complete geluidsinstallatie

IN DEZE PLAATSEN PLAATSTEN WIJ EEN GROOT SCHERM TIJDENS HET EK / WK VOETBAL 

> Dalfsen, Overijssel
Ommen, Overijssel
> Wierden, Overijssel
> Oldenzaal, Overijssel

> Helmond, Brabant
>
Langbroek, Utrecht
> Zaltbommel, Utrecht
> Dinxperlo, Gelderland

> Voeren, België
> Kapellen, België
> Tongeren, België

> Lisse, Zuid-Holland
> Driehuis, Noord-Holland
> Purmerend, Noord-Holland

MEER INFORMATIE OVER HET HUREN VAN EEN LED SCHERM TIJDENS HET EK VOETBAL

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op; ons team staat u graag te woord om antwoord te geven op uw vragen. Bent u in Overijssel gevestigd; dan bevindt u zich op niet al te grote afstand van ons bedrijf. Weet dat u van harte welkom om onze schermen eens te bezichtigen, zodat u precies weet welke led walls u bij ons kunt huren.

WILT U EEN GROOT LED SCHERM HUREN TIJDENS HET EK VOETBAL;
VOOR UW BUURTFEEST, BEDRIJFSFEEST OF OP EEN GROOT PLEIN?

Start typing and press Enter to search