GROOT SCHERM HUREN TIJDENS EUROPEES KAMPIOENSCHAP VOETBAL

Lijkt het je leuk om samen met vrienden, familie of collega’s te kijken naar het Nederlands Elftal tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal? Dan is het huren van een groot led scherm misschien wel de leukste keuze. Onze led walls maken het namelijk mogelijk om wedstrijden live te volgen in de open lucht. Een uitstekend idee voor personeelsfeest, vriendenweekend, familiedag, buurtfeest of gewoon een heerlijke zomeravond. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij misschien wel de meest ervaren led scherm verhuur specialist van Overijssel.

LED SCHERM HUREN IN OVERIJSSEL

Veel klanten uit Overijssel besloten bij ons een groot scherm te huren. Dankzij onze centrale ligging kunnen wij snel ter plaatse zijn in o.a. Zwolle, Enschede, Deventer, Hengelo, Hardenberg en Almelo.

GROOT SCHERM & GELUID HUREN

Bij ons kunt u eveneens geluid uren. Hierdoor zal het commentaar tijdens de wedstrijden van het Europees Kampioenschap goed te horen zijn. Ook kan er rondom de wedstrijden een gezellig muziekje worden afgespeeld.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Wij beschikken over een zeer uitgebreid assortiment; met led schermen in diverse soorten en maten. Wij geven u graag advies, zodat u er zeker van bent dat u een geschikt scherm besluit te huren.

MEER INFORMATIE MBT HET HUREN VAN EEN GROOT LED SCHERM

Benieuwd of het huren van een groot scherm tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Onze professionals vertellen u graag meer over onze producten en de bijbehorende tarieven. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom bij ons aan de zaak om onze schermen met eigen ogen te aanschouwen. Dan weet u precies in welke kwaliteit u naar de wedstrijden kunt gaan kijken.

Groot scherm huren tijdens het Europees Kampioenschap Voetbal
GROOT SCHERM HUREN TIJDENS EUROPEES KAMPIOENSCHAP VOETBAL
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ DE LED SCHERM SPECIALIST VAN OVERIJSSEL

Start typing and press Enter to search