GELUID HUREN TWENTE

Bent u op zoek naar een profesioneel bedrijf waar u geluid kunt huren voor een evenement in Twente? Wij mogen ons rekenen tot de meest ervaren audiovisuele bedrijven in de regio en faciliteerden op regionaal niveau het geluid bij de uiteenlopende projecten. Wij hopen u middels deze pagina een goed inzicht te geven in de talrijke mogelijkheden.

GELUIDSET HUREN IN TWENTE

Bij ons kunt u reeds vele jaren terecht wanneer u een complete geluidsinstallatie wilt huren voor uw toepassing. Wij beschikken over kwalitatief hoogwaardige discosets, PA-installaties en presentatiesets.

SNELLE LEVERING IN TWENTE

Als Twents kunnen wij op zeer korte termijn een geluidsinstallatie leveren voor projecten in de regio Twente. Bijkomend voordeel is onze bereikbaarheid; ook buiten kantooruren zijn wij meestal goed te bereiken.

GELUID IN HEEL TWENTE

Wij hebben ervaring in bijna iedere gemeente van de regio. Vooral in steden in Twente als Enschede, Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Rijssen verrichten wij regelmatig onze verhuuractiviteiten.

mobiel led scherm en beeldregie in twente, hengelo
beamer licht en geluid huren voor project in twente
geluid huren in twente icm licht truss en beamer
geluidsinstallatie huren voor feesten
wij leveren een led wall en geluid bij vele projecten in twente
licht en geluid voor presentatie in rijssen, twente. icm podium en groot led scherm

GELUID VERHUUR ERVARING IN TWENTE

Wij hebben ervaring m.b.t. geluid verhuur in Twente voor onder andere:
> Sportevenementen
Feesten en festivals
Presentaties en symposiums
> Beurzen, congressen en conferenties

GELUID HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Ook als u meer dan alleen geluid wilt huren bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben door de jaren heen namelijk voor veel bedrijven in de Twente een de complete audiovisuele inrichting verzorgd tijdens uiteenlopende projecten. Kies ook voor een totaalpakket van onze onderneming en profiteer van de goede kwaliteit en scherpe prijs.

MAAK GEBRUIK VAN ONZE OVERIGE PRODUCTEN TIJDENS UW EVENT

Naast ons ruime assortiment op het gebied van beeld, licht en geluid beschikken wij nog over veel meer attributen welke van waarde kunnen zijn tijdens uw event. Denk hierbij aan podia; wij kunnen u voorzien van een modulair podium of een complete podiumwagen. Qua beeldverslag beschikken wij over zowel een complete regiewagen, led schermen, vele camera’s en apparatuur om (straal)verbindingen te realiseren. Tot slot plaatsten wij voor uiteenlopende projecten een fraaie truss constructie. Voorbeelden van deze diensten – o.a. in Twente – vindt u op bovenstaande foto’s.

Geluid huren voor projecten in Twente, Overijssel?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie

Start typing and press Enter to search