BEELD, LICHT EN GELUID VERHUUR TWENTE

Wij zijn een specialist op het gebied van verhuur van beeld, licht en geluid gevestigd in Twente. Vanuit Wierden faciliteren wij het complete audiovisuele pakket voor projecten in diverse soorten en maten. Onze dienstverlening houdt overigens niet op bij de verhuur van beamers, led walls, verlichting en geluidsets; u bent eveneens bij ons aan het juiste adres wanneer u een groot podium wilt huren, op zoek bent naar een partner welke uw event kan filmen of een fraaie truss-opstelling zoekt voor bijvoorbeeld een expositie.

Wij hebben een rijke ervaring in Twente; in nagenoeg iedere stad en in ieder dorp hebben wij weleens onze producten mogen opstellen. Van Oldenzaal tot Vroomshoop, Haaksbergen tot Tubbergen, maar ook dorpen als Borne en Goor. Kortom: Wij zijn bekend in iedere hoek van ons mooie regio.

Om u een goed beeld te geven van ons werk, hebben wij hieronder enkele afbeeldingen weergegeven waarop zakelijke events in Twente zichtbaar zijn waarbij gebruik gemaakt werd van apparatuur op het gebied van beeld, licht en/of geluid van Holiday.

Beeld, licht en geluid huren voor uw event in Twente?
Als allround AV-verhuurbedrijf kunnen wij u zeer snel van dienst zijn
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search