WILT U EEN FRAAIE TRUSS BEURSSTAND HUREN?

In ons uitgebreide assortiment vindt u honderden strekkende meters aan truss, waar wij fraaie constructies voor in uw beursstand mee kunnen creëren. De afgelopen jaren besloten vele bedrijven bij ons een truss beursstand te huren, waardoor wij onze producten op vele locaties hebben mogen leveren. Wij hebben ervaring in steden als Hardenberg, Gorinchem, Groningen, Venray, Rotterdam, Houten, Utrecht, Den Haag, Amsterdam, Hannover, Brussel, enzovoorts.

truss beursstand groningen hardenberg houten nieuwegein venray

BETAALBARE TRUSS BEURSSTAND

Grootbeeldscherm.nl verzorgt zelf de complete op- en afbouw van truss beursstands. Hierdoor kunnen wij op voorhand een scherpe fixed prijs afspreken, zodat u na afloop van de beurs niet bang hoeft te zijn voor onvoorziene kosten.

BEURSSTAND MET LICHT & GELUID

Als onderdeel van een allround audiovisueel verhuurbedrijf zijn wij in staat om een goede invulling te bieden op het gebied van licht en geluid. Dankzij onze rijke ervaring weten wij precies wat het beste resultaat oplevert.

VOORDELEN TRUSS BEURSSTAND

Een basic truss beursstand huren tegen een scherpe prijs? Profiteer van het open karakter, waardoor er veel ruimte is om producten in de spotlights te zetten. Onze led verlichting kan uw truss constructie sfeervol uitlichten.

truss beursstand huren - hardenberg, venray, gorinchem, groningen

INFORMATIE M.B.T. HET HUREN VAN EEN TRUSS BEURSSTAND

Ontvangt u graag aanvullende informatie met betrekking tot de eventuele huur van een truss beursstand? Aarzel vooral niet contact met ons op te nemen, wij gaan graag met u in gesprek om te brainstormen over de gewenste invulling van uw project. Wist u dat wij eveneens een fraaie LED Beurswand voor u kunnen plaatsen? Zo krijgt uw stand nog meer aantrekkingskracht.

WILT U EEN FRAAIE TRUSS BEURSSTAND HUREN?
NEEM GERUST CONTACT MET ONS OP EN ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.