BEURSVERLICHTING HUREN VOOR UW STAND

Bent u op zoek naar verlichting om uw stand te verlichten tijdens een beurs? Wij hebben een rijke ervaring tijdens beurzen en voorzagen talrijke stands in diverse Europese landen van verlichting, geluid en beeldschermen. U kunt kiezen uit een ruim productaanbod; met lampen waarmee u producten in de spotlights kunt zetten en lampen waarmee u de juiste sfeer kunt creëren.

HMI BEURSVERLICHTING HUREN

Wij beschikken over diverse HMI-spots; zowel compacte modellen als grotere types met een groot vermogen, welke vaak worden gebruikt om producten in beursstands goed uit te lichten.

LED BEURSVERLICHTING HUREN

Tijdens beurzen kunt u er voor kiezen gebruik te maken van LED Buizen. Deze LED lampen zijn compact, eenvoudig te installeren en gebruiken weinig stroom. Kies voor puur witte of warm witte verlichting.

LED RGB VERLICHTING HUREN

Deze LED verlichting biedt u de mogelijkheid om zelf de kleur licht te bepalen die volgens u het beste past bij de sfeer welke u in uw stand wilt creëren. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

WILT U MEER DAN ALLEEN BEURSVERLICHTING HUREN?

Wij zijn een allround audiovisueel verhuurbedrijf, met een rijke ervaring tijdens beurzen in binnen- en buitenland. U heeft zodoende de mogelijk om naast beursverlichting ook een truss constructie, beeldscherm, geluidsinstallatie of led beurswand door ons in uw stand te laten plaatsen. Vraag vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden en ontdek onze concurrerende tarieven.

WILT U EEN BEURSVERLICHTING HUREN VOOR UW STAND?
NEEM EEN KIJKJE OP ONZE WEBSITE EN KIES DE JUISTE VERLICHTING VOOR UW STAND.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.