OUTDOOR LED SCHERM HUREN

Wij bieden u de mogelijkheid te kiezen uit verschillende soorten outdoor led schermen. De meest geschikte led scherm kan namelijk per project verschillen. Zo zijn er bijvoorbeeld outdoor led schermen die uitblinken op het gebied van lichtsterkte, terwijl een ander type scherm een hogere pixeldichtheid biedt. Wij kijken graag samen met u naar de beste invulling voor uw project. Als u kiest bij ons een outdoor led wall te huren, dan zullen wij vooraf uitvoerig alle aandachtspunten langslopen, zodat u zich met een gerust hart kunt voorbereiden op het project.

OUTDOOR LED SCHERM TBV PRESENTATIES

Overweegt u een presentatie te geven in de openlucht? Kies dan niet voor een beamer, maar richt u op een outdoor led scherm. Onze led walls zijn waterdicht en beschikken over veel lichtsterkte; hetgeen ze uitermate geschikt maakt om boodschappen in de openlucht te tonen.

OUTDOOR LED SCHERM BIJ EVENEMENTEN

Bij talrijke evenementen hebben onze outdoor led videowalls hun waarde bewezen. Bezoekers worden vrolijk als een concert of sportwedstrijd live te volgen is, sponsoren profiteren van advertenties op een groot scherm. Het huren van een outdoor led scherm maakt velen tevreden.

OUTDOOR LED WALL HUREN IN EEN TOTAAL AUDIOVISUEEL PAKKET

Wilt u meer dan alleen een groot outdoor led scherm huren? Bij talrijke projecten – in Overijssel, maar ook ver daarbuiten – kozen organisatoren er voor eveneens een complete geluidsinstallatie, groot podium, verlichting en/of de complete beeldregie bij ons te huren. Informeer geheel vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden, onze professionals staan u graag te woord.

P3 OUTDOOR LED WALL HUREN

Pixeldichtheid:    65.536/m2
Refresh Rate:      3.840 Hz
Helderheid:          4.500 cd/m2

P8 OUTDOOR LED WALL HUREN

Pixeldichtheid:    15.625/m2
Refresh Rate:      1.000 Hz
Helderheid:          10.000 cd/m2

P10 OUTDOOR LED WALL HUREN

Pixeldichtheid:    10.000/m2
Refresh Rate:      1.000 Hz
Helderheid:          10.000 cd/m2

Onze onderneming verhuurt reeds led schermen sinds 2007 en heeft producten mogen leveren bij honderden projecten in zeven Europese landen. Denkt u dat wij mogelijk ook iets voor u kunnen betekenen? Daag ons vrijblijvend uit een scherpe offerte op te stellen.

WILT U EEN OUTDOOR LED SCHERM HUREN?
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.