LICHT EN GELUID HUREN

Wilt u licht en geluid huren voor uw project? Holiday Geluidsverzorging faciliteert al 40 jaar het licht en geluid bij uiteenlopende projecten. Wij zijn vooral actief op de zakelijke markt, maar voorzien ook voor andere toepassingen van een mooi audiovisueel pakket. Onze producten zijn te huur voor een scherpe prijs en worden niet alleen in Overijssel, maar door organisaties uit heel het land gebruikt.

GELUID HUREN

Wij bieden kwalitatief hoogwaardig geluid voor een scherpe prijs. In veertig jaar tijd hebben wij een mooie aanbod op weten te bouwen, waar veel organisaties in Nederland dankbaar gebruik van maken. Of het nu een kleinschalige presentatie betreft of een groot feest, wij kunnen een passende geluidsinstallatie leveren.

licht en geluid huren overijssel

LICHT HUREN

Wij beschikken eveneens over verlichting in ons assortiment. Moderne draadloze led spots op accu, moving heads, led bars en nog veel meer. Project-, sfeer- en showverlichting behoren allen tot de mogelijkheden. Ook kunt u bij ons allerlei soorten verlichting kopen, informeer geheel vrijblijvend naar de diverse opties.

licht en geluid huren

OVERIGE AUDIOVISUELE DIENSTEN WAARMEE WIJ U KUNNEN HELPEN

U kunt bij ons meer dan alleen het licht en geluid huren voor uw project. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over diverse soorten grote beeldschermen, camera’s en andere apparatuur waarmee live streams en beeldverbindingen gerealiseerd kunnen worden. Ook kunt u bij ons onder andere rigging gear, wind-up statieven of een podium huren.

MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT HET HUREN VAN LICHT EN GELUID

Denkt u dat wij misschien iets voor elkaar kunnen betekenen, maar wilt u eerst nog wat meer informatie over onze verlichting en geluidsapparatuur ontvangen? Aarzel dan niet contact met ons op te nemen. Onze professionals gaan graag met u in gesprek om een nog beter beeld te geven van de talrijke mogelijkheden. Wilt u bij ons langskomen in Twente voor een kennismakingsgesprek? Maak dan voor de zekerheid een afspraak, wij zijn namelijk regelmatig onderweg.

LICHT EN GELUID HUREN IN NEDERLAND VOOR EEN GOEDE PRIJS
VANUIT OVERIJSSEL VOORZIEN WIJ ORGANISATIES IN HEEL HET LAND VAN LICHT EN GELUID
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.