LICHT EN GELUID HUREN OVERIJSSEL

Wilt u licht en geluid huren voor een project in Overijssel dat binnenkort plaats zal vinden. Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf centraal gelegen in de provincie Overijssel met meer dan veertig jaar praktijkervaring. Wij behoren tot de meest ervaren bedrijven op de audiovisuele markt en voorzien uiteenlopende projecten van kwalitatief hoogwaardig licht en geluid.

LICHT EN GELUID HUREN VOOR EEN SCHERPE PRIJS

Als gepassioneerde vakmensen streven wij altijd naar een goed eindresultaat. Om dit te realiseren is het volgens ons noodzakelijk om te werken met apparatuur van goede kwaliteit. Omdat wij het ook belangrijk vinden dat het huren van licht en geluid voor velen betaalbaar blijft, hanteren wij scherpe huurtarieven.

WILT U MEER DAN ALLEEN LICHT EN GELUID HUREN?

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u meer dan alleen het licht en geluid kunt huren voor projecten in Overijssel? Misschien kunnen wij dan wel iets voor elkaar betekenen. Wij beschikken namelijk over bijvoorbeeld een podium, camera’s en apparatuur waarmee een livestream of straalverbinding kunnen realiseren.

licht en geluid huren overijssel twente

Denkt u na uw bezoek aan onze website dat wij een geschikte leverancier kunnen zijn voor het licht en geluid bij uw project in Overijssel? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met ons op als u aanvullende informatie wenst te ontvangen. Wij vertellen u graag meer over de talrijke mogelijkheden en maken indien gewenst een voorstel op maat voor uw project.

LICHT EN GELUID HUREN IN OVERIJSSEL VOOR EEN GOEDE PRIJS
VEEL ERVARING IN TWENTE, SALLAND, DE VECHTSTREEK EN E.A. REGIO’S IN OVERIJSSEL.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.