LICHT EN GELUID HUREN TWENTE

Zoekt u een bedrijf in de regio Twente waar u licht en geluid kunt huren voor een schappelijke prijs? Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf gevestigd in Wierden die u de mogelijkheid geeft goed licht en geluid te huren voor een schappelijke prijs. Wij hanteren scherpe scherpe huurprijzen en schappelijke tarieven voor op- en afbouw. Omdat wij een Twents bedrijf zijn, worden ook transportkosten beperkt.

PROFESSIONEEL LICHT EN GELUID HUREN

Bij ons staat de klant centraal. Wij halen alleen voldoening uit ons werk als de klant tevreden is. Om de kans hierop te maximaliseren, kiezen wij er voor te werken met kwalitatief hoogwaardig licht en geluid. Wij zijn trots op het feit dat veel bedrijven uit Twente terugkerende klanten zijn, dit geeft ons het gevoel dat wij goed bezig zijn.

licht en geluid huren twente almelo

VEERTIG JAAR LICHT EN GELUID ERVARING

Al meer dan veertig jaar faciliteren wij het licht en geluid bij uiteenlopende projecten. Niet alleen in Twente, maar door heel Nederland. Wij mogen ons hierdoor tot de meest ervaren spelers op de audiovisuele markt rekenen. U kunt er voor kiezen om zelf de apparatuur te bedienen, maar kunt ook gebruik maken van onze professionele ondersteuning.

licht en geluid huren twente hengelo of enschede

BIJ ONS KUNT U MEER DAN ALLEEN LICHT EN GELUID HUREN

Wilt u meer dan alleen het licht en geluid huren voor uw project? Wij zijn een full scale AV-verhuurbedrijven en verhuren eveneens podia, truss, grote beeldschermen en apparatuur die het mogelijk maken om een livestream of draadloze straalverbinding te realiseren. Veel bedrijven uit Almelo, Hengelo, Enschede, Oldenzaal en andere plaatsen in Twente kozen er al voor de gehele audiovisuele invulling van hun project door ons te laten verzorgen.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer te weten wilt komen over bijvoorbeeld onze producten, dienstverlening of huurprijzen. Wij vertellen u graag meer over de talrijke mogelijkheden.

LICHT EN GELUID HUREN IN TWENTE VOOR EEN GOEDE PRIJS
VEEL ERVARING IN O.A. ALMELO, HENGELO, ENSCHEDE, HAAKSBERGEN & OLDENZAAL
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.