INDOOR LED SCHERM HUREN

In ons assortiment vindt u diverse soorten indoor led schermen. Hierdoor kunnen wij samen met onze klanten bekijken welk scherm het meest geschikt is voor hun project. Mocht u besluiten een groot scherm bij ons te huren; dan kunt er op rekenen dat wij vooraf duidelijk met u afstemmen welke hardware door ons geleverd wordt. U weet hierdoor vooraf exact waar u aan toe bent, waardoor u niet met last-minute stress of onverwachte kosten achteraf wordt geconfronteerd.

LED SCHERM TBV PRESENTATIES

LED Schermen bieden aanzienlijk meer lichtsterkte dan beamers; om deze reden wordt er vaak gekozen voor een led scherm om presentaties op een krachtige manier goed weer te geven. Meerdere partijen in Overijssel kozen er al voor gebruik te maken van onze led walls, verlichting, podia en geluidsapparatuur.

LED SCHERM IN UW BEURSSTAND

Talloze bedrijven, uit binnen- en buitenland, kozen voor onze led schermen om een beursstand op te fleuren. Van Hardenberg tot Dubrovnik; vanuit Overijssel reizen wij door heel Europa om beursstands extra exposure te bieden. Benieuwd naar de mogelijkheden omtrent een led beurswand?

PROMOTIONELE ACTIVITEITEN

Onze LED Videowalls zijn regelmatig ingezet t.b.v. promotionele activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn: Het tonen van een promotievideo tijdens een launch event in het Amstel Hotel, Virtual Reality activaties iov ING Nederland tijdens het Flying Dutch Festival en interactie op de rode loper in het Scheepvaartmuseum.

OVER ONZE ONDERNEMING

Wij verhuren led schermen sinds 2007. In de afgelopen jaren hebben wij onze led videowalls mogen plaatsen bij uiteenlopen projecten, in zeven verschillende landen. U zult zeker niet de eerste zijn die kiest voor onze producten; topmerken als Singapore Airlines, Red Bull, ING Nederland, BNP Paribas, Oracle en Enel gingen u voor.

Bent u benieuwd of wij met ons kwalitatief hoogwaardige producten, scherpe tarieven en rijke ervaring iets voor uw project kunnen betekenen? Informeer geheel vrijblijvend wanneer u aanvullende informatie wenst te ontvangen. Tevens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, als u onze producten met eigen ogen bezichtigt kunt u wellicht een nog beter beeld vormen van de talrijke mogelijkheden.

Ontdek waarom onze LED Schermen een meerwaarde zijn voor uw evenement
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.