DRIVE IN BIOSCOOP HUREN

Lijkt het u leuk om een drive in bioscoop te organiseren in tijden van corona? Wij zijn een audiovisueel verhuurbedrijf waar u een groot led scherm en geluidsapparatuur kunt huren; twee belangrijke ingrediënten voor een drive in bioscoop. Afgelopen tijd hebben wij op vele plekken in het land producten mogen leveren voor coronaproof initiatieven. Wij hopen u met deze pagina te helpen bij het organiseren van uw drive in bioscoop.

DRIVE IN BIOSCOOP ORANGISEREN OVERDAG

Wij leveren een drive in bioscoop met een krachtig DIP led scherm; het type scherm met de hoogste helderheid, waardoor beelden ook goed zichtbaar zullen zijn als de zon op het scherm schijnt. Geen zon, maar regen? Ook geen probleem, het scherm is namelijk waterproof.

DRIVE IN BIOSCOOP MET HOGE WAGENS

Met een hydraulisch systeem wordt ons led scherm tot ruim acht meter hoogte gehesen. Dit is een pre bij drive in bioscopen, want u hoeft zich hierdoor geen zorgen te maken over de hoogte van auto’s. Mobiele led schermen op aanhangers, halen deze hoogte meestal niet.

GELUID VIA DE AUTORADIO

Wij beschikken over een FM-zender, waardoor bezoekers van uw drive in bioscoop mee kunnen luisteren via de autoradio. Om een frequentie te mogen gebruiken, moet u een vergunning aanvragen.

GELUID VIA KOPTELEFOONS

Als alternatief van een fm zender, kan er gekozen worden voor draadloze koptelefoons. Het voordeel hiervan is dat er geen vergunning nodig is. Nadeel; de hogere kosten als er veel headphones gebruikt worden.

GELUID VIA LUIDSPREKERS

Een drive in bioscoop met open ramen. Dit is de eenvoudigste en goedkoopste oplossing en wordt regelmatig gekozen. Wij leveren een krachtige geluidsinstallatie, zodat bezoekers alles goed kunnen horen.

HOE REGEL IK EEN FILMLICENTIE VOOR MIJN DRIVE IN BIOSCOOP?

In principe zijn onze klanten verantwoordelijk voor het aanleveren van de content. Mocht u echter willen dat wij de filmlicentie voor uw drive in bioscoop regelen, dan is dit op verzoek eveneens mogelijk. In dit geval dient u rekening te houden met de tarieven, voorwaarden en het filmaanbod welke u kunt vinden op de website filmservice.nl. Deze kosten dienen op voorhand te worden betaald.

WAT IS DE BESTE KIJKAFSTAND?

Vaak krijgen wij de vraag voor hoeveel auto’s deze opstelling geschikt is. Dit is afhankelijk van de opstelling van de auto’s. Met onze praktijkervaring adviseren wij een kijkafstand tussen de 25 en 75 meter. Al is het natuurlijk afhankelijk van de content.

BENODIGDE STROOMVOORZIENING

Wij hebben een 32A krachtstroomaansluiting nodig (3 fasen, aarde + 0) om een drive in bioscoop te realiseren. Indien gewenst kunnen wij een aggregaat meenemen, als er geen aansluiting beschikbaar is. De meerprijs hiervoor vermelden wij op de offerte.

ONZE ERVARING IN DE PRAKTIJK

Sinds dag 1 van de coronacrisis richten wij ons op het faciliteren van drive in bioscopen. Mede dankzij een goede positie in de zoekmachine, zijn wij door heel het land actief tijdens o.a. sinterklaas, kerst, diploma uitreikingen, musicals van groep 8, enz.

HEB IK EEN VERGUNNING NODIG VOOR EEN DRIVE IN BIOSCOOP?

Dat verschilt per situatie. Op openbare grond, heeft u (nagenoeg) altijd een vergunning nodig. Op eigen terrein, is vaak geen vergunning nodig. Wel een vergunning nodig? Houd er dan rekening mee dat beleid kan per gemeente verschillen. Informeer vooraf bij de lokale overheidsinstantie als u twijfelt, zij kunnen u ongetwijfeld meer vertellen.

DRIVE IN BIOSCOOP SAMENGEVAT

18,43m2 p10 dip scherm
> Snel op- en afgebouwd
> Ook overdag geschikt
> Ruim 8.00 meter hoog
> Afstand: 25 tot 100m
> Elektra: 32A, 5 fasen
> Inclusief geluid set
> 12,5 jaar ervaring

DRIVE IN BIOSCOOP REFERENTIES

Drive in bioscoop Emmeloord
Drive in bioscoop Rotterdam
Drive in bioscoop Nijmegen
Drive in bioscoop Helmond
Drive in bioscoop Almelo
Drive thru tijdens kerst
Drive in Sinterklaas
Drive in Bingo

OP EEN VEILIGE MANIER EEN DRIVE IN BIOSCOOP ORGANISEREN

Het speerpunt is veiligheid. Gasten moeten zich niet alleen veilig wanen, ze moeten ook echt te alle tijden veilig kunnen zijn. Hier dient bij ieder aspect rekening mee te worden gehouden. Niet alleen in coronatijd, maar ook in normale tijden. Wees overal op voorbereid; een goede voorbereiding, is namelijk het halve werk.

NEEM CONTACT OP ALS U EEN DRIVE IN BIOSCOOP WILT HUREN
Wij staan u graag te woord om meer te vertellen over de talrijke mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.