DRIVE IN BIOSCOOP HUREN

Als fysieke bijeenkomsten niet mogelijk zijn, kunt u overwegen een drive in bioscoop te organiseren. Volledig corona proof, vanuit uw eigen auto kijken naar een film of presentatie. Met een groot mobiel led scherm en een ruim assortiment geluidsapparatuur kunnen wij dit voor u realiseren. Op deze pagina proberen wij zo goed mogelijk uit te leggen waar u allemaal aan moet denken wanneer u een drive in bioscoop wilt organiseren.

ZO ZIET ONZE DRIVE IN BIOSCOOP ERUIT

Als u een drive in bioscoop wilt huren, is het fijn om te weten wat u kunt verwachten. Onderstaande afbeeldingen laten onze opstelling zien.

Beeldoppervlak:  18,43 vierkante meter
Kan tot ca. 8 meter hoogte worden gehesen
> Met 10.000 nits ook geschikt als de zon schijnt

Het P10 DIP LED Scherm is 5,76m breed en 3,20 meter hoog; dit levert een 16:9 beeldverhouding op, gelijk aan die van de meeste computer-/tv schermen. Het scherm is ingebouwd in een vrachtwagentrailer en kan tot meer dan 8 meter hoogte worden gehesen, een pre bij drive-in opstellingen waar auto’s in meerdere rijen achter elkaar staan.

GELUID BIJ EEN DRIVE IN BIOSCOOP

Een belangrijke keuze bij het organiseren van een drive in bioscoop, is de invulling van het geluid. Bij ons kunt u kiezen uit onderstaande opties:

FM-zender
Geluidsinstallatie
Draadloze koptelefoons

Kies je voor een FM-zender, dan kunnen bezoekers via hun autoradio meeluisteren. Voor deze optie moet u wel een vergunning aanvragen. Meer informatie hierover zullen wij in een offerte weergeven.  Met een krachtige geluidsinstallatie, komt het geluid via luidsprekers van buiten de auto. Een koptelefoon dient op het hoofd te worden geplaatst.

drive in bioscoop in nijmegen gelderland

FILMLICENTIE VOOR UW DRIVE IN BIOSCOOP

In principe zijn onze klanten verantwoordelijk voor het aanleveren van de content. Mocht u echter willen dat wij de filmlicentie voor uw drive in bioscoop regelen, dan is dit op verzoek eveneens mogelijk. In dit geval dient u rekening te houden met de tarieven, voorwaarden en het filmaanbod welke u kunt vinden op de website filmservice.nl

DRIVE IN BIOSCOOP MET EEN FM-ZENDER

Wilt u dat bezoekers van uw drive in bioscoop via de autoradio kunnen meeluisteren? Dan kunt u onze FM-zender te huren. U dient er in dit geval rekening mee te houden dat er voor het gebruik van een FM-Frequentie een vergunning aangevraagd moet worden. Als organisator, bent u hier voor verantwoordelijk. Bekijk de site van Agentschap Telecom.

GESCHIKT VOOR ZEKER 75 AUTO’S

Vaak krijgen wij de vraag voor hoeveel auto’s deze opstelling geschikt is. Dit is natuurlijk deels afhankelijk van de opstelling van de auto’s. Echter, in de praktijk hebben wij met dit led scherm meegewerkt van drive in bioscopen tot ongeveer 100 auto’s. Voor 75 auto’s is het scherm normaal gesproken dus zeker geschikt.

BENODIGDE STROOMVOORZIENING

Voor onze apparatuur hebben wij een 32 Ampere krachtstroomaansluiting nodig. Met drie fasen, aarde + 0. Indien gewenst kunnen wij ook een aggregaat voor u meenemen, als er geen aansluiting beschikbaar is. Dan weet u zeker dat alles goed zal functioneren. De meerprijs hiervoor vermelden wij op de offerte.

ONZE ERVARING IN DE PRAKTIJK

Wij hebben ons vanaf de eerste dag van de coronacrisis gericht op het faciliteren van drive in bioscopen. Hierdoor hebben wij een goede positie in de zoekmachine weten te veroveren, met als gevolg dat wij door heel het land actief zijn tijdens o.a. sinterklaas, kerst, diploma uitreikingen, musicals van groep 8, enz.

OP VERANTWOORDE WIJZE EEN DRIVE IN BIOSCOOP ORGANISEREN

Het speerpunt is veiligheid. Gasten moeten zich niet alleen veilig wanen, ze moeten ook echt te alle tijden veilig kunnen zijn. Hier dient bij ieder aspect rekening mee gehouden te worden. Er wordt momenteel nog altijd voorzichtig ruimte geboden aan activiteiten voor evenementen, weliswaar met beperkingen. Wij hopen dat er binnenkort weer steeds meer mogelijkheden zullen zijn om activiteiten te organiseren.

Note:
Beleid kan per gemeente verschillen. Informeer daarom of er in uw plaats toestemming gegeven wordt voor uw initiatief. Indien gewenst, kunnen wij u helpen bij het maken met een plan om u gemeente (wellicht) te overtuigen. Wij zijn er weliswaar van overtuigd dat een drive in bioscoop met goed gedrag verantwoord plaats kan vinden, maar snappen ook het voor beleidsbepalers een lastige tijd is. Wij hebben daarom respect voor iedere beslissing en willen te allen tijde de regels volgen.

NEEM CONTACT OP ALS U EEN DRIVE IN BIOSCOOP WILT HUREN
Wij staan u graag te woord om meer te vertellen over de talrijke mogelijkheden

Start typing and press Enter to search