CORONA PROOF SINTERKLAAS VIEREN

Een traditionele sinterklaasintocht behoort dit jaar jammerlijk genoeg niet tot de mogelijkheden. Echter, dat betekent niet dat er in november en december helemaal geen sinterklaas festiviteiten georganiseerd kunnen worden. Lijkt het u leuk om voor de kinderen toch iets leuks te organiseren? Dan kunnen wij misschien iets voor u betekenen

SINTERKLAAS LIVE STREAMEN

Wij bieden de mogelijkheid om bijvoorbeeld toespraken van Sinterklaas en optredens van de Pieten te filmen, streamen en op locatie op een groot scherm uit te zenden.

SINTERKLAAS DRIVE-IN BIOSCOOP

Een corona proof drive in bioscoop met een leuke Sinterklaasfilm. Beelden zijn zichtbaar op een groot led scherm, terwijl u filmgeluiden kunt horen via uw autoradio.

SINTERKLAAS ACTIVITEITEN

Heeft u een initiatief in gedachten; waarbij u apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid kunt gebruiken? Informeer of wij iets voor elkaar kunnen betekenen.

CORONA PROOF VANUIT OVERIJSSEL, DOOR HEEL NEDERLAND

Meerdere partijen in ons land kozen er voor onze producten te huren om een corona proof project te realiseren. Benieuwd naar het resultaat? Op deze pagina hebben wij enkele afbeeldingen weergegeven om u een beeld te geven van de mogelijkheden.

Belangrijk:  Wij hechten veel waarde aan de volksgezondheid en respecteren de maatregelen welke verspreiding van het virus moeten tegengaan. Wij adviseren iedereen vooraf te informeren bij de lokale autoriteiten of het door u bedachte initiatief doorgang mag vinden.

AANBOD & LICENTIES

Benieuwd naar het aanbod? Op de website van Filmservice vindt u alle beschikbare films en de bijbehorende licentiekosten.

Wij hopen u voldoende te hebben geïnformeerd over de mogelijkheden mbt het organiseren van een filmavond, drive-in of openluchtbioscoop.

WILT U CORONA PROOF SINTERKLAAS VIEREN?
Informeer vrijblijvend naar de talrijke mogelijkheden.

Start typing and press Enter to search