BEAMER HUREN HENGELO

Wilt u een beamer huren in de buurt van Hengelo? Bij ons heeft u keuze uit beamers in diverse soorten en maten. Dankzij ons ruime assortiment, kunt u  voor bijna ieder project een geschikte projector kiezen. Er is al een beamer te huur vanaf 30 euro. Indien gewenst kunt u bijpassend projectiescherm huren. Veel bedrijven uit Hengelo en omstreken gingen u voor.

BEAMER VOOR EEN GOEDE PRIJS

Wij verhuren diverse soorten beamers voor een scherpe prijs. Hoeveel het u zal gaan kosten, is afhankelijk van de projector die wordt gebruikt. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welk model het best past bij uw project.

SNELLE LEVERING IN HENGELO

Als Twents bedrijf kunnen wij zeer snel een beamer afleveren in Hengelo. Vanwege de kleine afstand, zullen ook de bezorgkosten niet al te hoog zijn. Hierna kunt u zelf de beamer installeren of door ons laten opbouwen.

ALTERNATIEF VOOR EEN BEAMER

Als u een beamer gaat huren is het belangrijk vooraf een inschatting te maken van de hoeveel licht in de ruimte. Mocht het een ruimte zijn met veel licht, dan kunt u optioneel kiezen voor een led scherm of televisie.

BEAMER HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

In de praktijk zien wij dat organisatoren vaak op zoek zijn naar een bedrijf waar zij niet alleen een beamer, maar de complete audiovisuele invulling van een project kunnen huren. In dat geval zijn zij bij ons aan het juiste adres, wij hebben in veertig jaar tijd namelijk een groot productaanbod opgebouwd met veel audio, video en verlichting producten. Ook kunnen wij een podium voor u opbouwen of een live stream realiseren.

MEER  INFORMATIE OVER DE BEAMERS DIE WIJ VERHUREN

Denkt u dat onze beamers van waarde kunnen zijn voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden. Indien u onze beamers eerst eens wilt bezichtigen, kunt u natuurlijk een afspraak maken om bij ons langs te komen voor een product demonstratie.

Beamer huren voor uw projecten in Hengelo
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.