BEAMER HUREN ALMELO

Wilt u een beamer huren voor uw project in Almelo? Wij beschikken beamers in diverse soorten en maten, waardoor u voor veel toepassingen een geschikte projector kunt huren. Bijvoorbeeld een kleine budget beamer (al te huur vanaf 30 euro) of een krachtige theaterprojector met meerdere lampen (prijs op aanvraag). Indien gewenst kan de beamer geleverd worden met een bijpassend projectiescherm.

BEAMER VOOR EEN GOEDE PRIJS

Wij hebben meerdere beamers in de verhuur. Ze variëren in grootte en kwaliteit, dus ook in prijs. Wij gaan graag met u in gesprek om te kijken welke beamer het meest geschikt is voor uw project. Wij beloven een concurrerende prijs.

SNEL GELEVERD IN ALMELO

Wij zijn een onderneming gevestigd in Wierden. Er zullen daarom weinig aanbieders zijn die u zo snel een beamer in Almelo kunnen leveren als ons. Vanwege de beperkte afstand, zijn ook de bezorgkosten minimaal.

PRESENTATIES BIJ DAGLICHT

Wilt u de beamer gaan gebruiken in een ruimte met veel licht? Dan kunt u overwegen een led scherm of televisie op een standaard te huren. De huurprijs van een led scherm is wel een stukje duurder dan die van een beamer.

groot projectiescherm met beamer in almelo
Beamer Verhuur in Twente, vanuit het hart van Overijssel

BEAMER HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Het komt regelmatig voor dat onze klanten vragen of ze niet alleen een beamer, maar de gehele audiovisuele invulling voor hun project bij ons kunnen huren. Dat is mogelijk. In veertig jaar tijd hebben wij namelijk een uitgebreid assortiment opgebouwd met enorm veel apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Indien gewenst kunnen wij zelfs een podium of fraaie truss constructie plaatsen of een live stream realiseren. Dit hebben wij afgelopen decennia al voor veel bedrijven in Almelo mogen doen.

MEER  INFORMATIE OVER DE BEAMERS DIE WIJ VERHUREN

Bent u benieuwd of onze beamers mogelijk van waarde kunnen zijn voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom bij ons aan de zaak voor live demonstratie van onze producten, zodat u op voorhand weet wat u kunt verwachten.

Beamer huren voor uw toepassing in Almelo
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.