LED DJ BOOTH HUREN

Op zoek naar een fraaie LED DJ Booth voor een spetterende feestavond in Overijssel? Wij beschikken over een fraai p6 indoor ledscherm; welke ook eenvoudig aan veel bestaande DJ Booths gekoppeld kan worden. Een fraaie eye catcher; waarop onder andere reclames, karaoke en special effects getoond kunnen worden. Het ledscherm kan eveneens achter een DJ worden opgehangen. Lees rustig verder voor meer informatie.

LED DJ BOOTH HUREN IN OVERIJSSEL

Overweeg je gebruik te maken van ons led scherm als DJ Booth tijdens jouw feest? Dan is het wellicht goed om te weten dat wij ons op een centrale plek in Overijssel hebben gevestigd. Vanuit Wierden kunnen wij iedereen in Overijssel snel van dienst zijn, zonder al te hoge transportkosten.

WAT TE WETEN OVER HET LED SCHERM

> Gewicht:                             100 kilogram
> Afmetingen:                      2,30 x 1,15 meter
> Pixeldichtheid:                  27.777 pixels per m2
> Beeldoppervlak:               2,65 vierkante meter
> Elektra aansluiting:          230 volt

LED WALL HUREN IN EEN TOTAALPAKKET

Als allround audiovisueel verhuurbedrijf bieden wij onze klanten vanzelfsprekend de mogelijkheid om veel meer dan alleen een LED DJ Booth te huren. Zo kan er bijvoorbeeld eveneens gekozen worden uit talrijke geluidsinstallatie, verlichting, truss, podia en andere producten welke van waarde kunnen zijn tijdens een feest. Wij werken uitsluitend met A-kwaliteit, welke tegen een concurrerende prijs te huur is.

ONZE LED DJ BOOTH WORDT GELEVERD MET LED VIDEO PROCESSOR

Wij verhuren onze led dj booth standaard met een videoprocessor. Een videoprocessor vergroot zowel het gebruiksgemak als de mogelijkheden. Bijna ieder denkbare bron kan namelijk op het scherm worden aangesloten via onder andere: HDMI, VGA, SDI, S-Video, Video Composiet of Display Port. Met een druk op de knop kun je switchen van de ene naar de andere input.

Een opvallende DJ Booth Huren in Overijssel?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.