FORMULE 1 | GROOT SCHERM MET GELUID HUREN

Lijkt het u leuk om met een grote groep te genieten van Formule 1? Dan is het huren van een groot scherm misschien wel iets voor u. Volg de successen van Max Verstappen live dankzij een led scherm, beamer of groot tv scherm. Wij bieden de juiste oplossing voor nagenoeg iedere situatie: Op het terras, tijdens een vriendenweekend, buurt barbecue, et cetera. 

GROOT SCHERM HUREN VOOR EEN GOEDE PRIJS

Vanwege onze scherpe prijs, rijke ervaring en flexibele dienstverlening hebben reeds meerdere partijen in Nederland ervoor gekozen een led scherm, beamer of tv bij ons te huren om gezellig met een grote groep Formule 1 te kunnen kijken. Wij weten exact wat u nodig heeft om de organisatie goed te laten verlopen.

EEN BIJPASSENDE GELUIDSINSTALLATIE HUREN

Wij zullen per situatie kijken welke geluidsinstallatie het best gebruikt kan worden. Hierdoor heeft u de garantie dat geluid tijdens de Formule 1 uitzending met voldoende volume wordt afgespeeld. Wilt u rondom de race een feestje bouwen? De geluid set kan natuurlijk naar uw wens worden uitgebreid.

GROOT SCHERM HUREN VOOR BINNEN EN BUITEN

Bij ons kunt u voor nagenoeg iedere situatie het juiste scherm huren. Binnen kunt u kiezen voor een high resolution led scherm, televisie of beamer met projectiescherm. Wilt u buiten Formule 1 kijken? Dan beschikken wij over waterdichte led schermen die ook voldoende krachtig zijn als de zon schijnt. Aarzel niet om meer uitleg te vragen over de diverse opties.

HUUR MEER DAN EEN GROOT SCHERM EN GELUID

Organiseert u rondom de Formule 1 race ook andere activiteiten? Dan heeft u wellicht ook een podium en/ of verlichting nodig. Goed nieuws: Ook dit kunnen wij voor u faciliteren, zodat u alles bij een en dezelfde leverancier kunt huren. Wel zo makkelijk, en nog voordelig ook. Want hoe groter het pakket u huurt, des te hoger is de korting die u krijgt.

Bent u na het bezichtigen van onze website benieuwd of het uitzenden van Formule 1 races op een groot beeldscherm ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Neem geheel informatie met ons op om meer informatie te vragen over onze producten en huurtarieven. Wij vertellen u graag waar u overal rekening mee dient te houden, zodat u niet last-minute verrast zult worden.

GROOT SCHERM MET GELUID HUREN TIJDENS FORMULE 1 RACES?
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ DE LED SCHERM SPECIALIST VAN OVERIJSSEL
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.