BEAMER HUREN ZWOLLE

Wilt u een beamer huren voor een aankomend project in Zwolle? Wij zijn een allround audiovisueel verhuurbedrijf in Overijssel waar u een beamer kunt huren voor een scherpe prijs. Indien gewenst kunt u er eveneens een passend projectiescherm bij huren. U zult zeker niet de eerste zijn in Zwolle die besluit gebruik te maken van onze producten.

COMPACTE BEAMER HUREN

Heeft u een klein budget; dan kunt u er voor kiezen een compacte beamer te huren. Een prima optie in een donkere ruimte.

MIDRANGE BEAMER HUREN

Wat heeft uw voorkeur? Een nieuw model; klein van stuk, maar best veel helderheid of een Dual Lamp High Power projector met twee lampen?

THEATERPROJECTOR HUREN

Wij beschikken over een theaterprojector met 4 lampen. Deze krachtpatser was de beste optie toen led schermen nog niet bestonden.

BESTE KEUZE VOOR DAGLICHT PRESENTATIES

Zojuist lieten wij al even de woorden ‘led scherm’ vallen. Tegenwoordig zijn er high resolution led schermen beschikbaar, die soms een betere keuze zijn dan beamers. Zo scoort een led scherm ongeëvenaard op het gebied van helderheid, waardoor ze de beste keuze zijn in een ruimte met veel licht. Ook heeft u met een led scherm geen ruimte nodig aan de voor- of achterzijde.

Bij kleinschalige projecten zou u kunnen kiezen voor een modern tv-scherm op een verhoogd statief.

beamer huren zwolle

BEAMER HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf waar u niet alleen een beamer, maar ook andere apparatuur kunt huren die u helpt bij de audiovisuele invulling van uw project? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij faciliteren namelijk al jarenlang het beeld, licht en/of geluid bij uiteenlopende projecten in Zwolle en omgeving. Indien gewenst kunnen wij ook een podium voor u plaatsen.

MEER WETEN OVER ONZE BEAMERS EN DIENSTVERLENING

Bent u benieuwd of onze beamers ook waardevol kunnen zijn voor uw project? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, onze professionals vertellen u graag meer over de talrijke mogelijkheden. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons aan de zaak voor live demonstratie van onze producten. Wij adviseren u wel vooraf even te bellen, wij zijn namelijk vaak onderweg.

Beamer huren voor projecten in Zwolle
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.