BEAMER HUREN DEVENTER

Bent u bezig met de organisatie van een project in Deventer en zoekt u een bedrijf waar u een beamer kunt huren om beelden groot weer te geven? Wij zijn een full scale audiovisueel verhuurbedrijf in Overijssel die al jarenlang bedrijven helpt bij het kiezen van de juiste projector. Ook in Deventer hebben al meerdere bedrijven gekozen voor onze producten en dienstverlening.

BEAMER VOOR EEN GOEDE PRIJS

Wij proberen het huren van een beamer voor zoveel mogelijk partijen betaalbaar te maken. Bij ons kunt u al een projector huren vanaf 30 euro. Wij verhuren ook projectieschermen.

BEAMER VOOR ZAKELIJKE MARKT

Wij verhuren niet alleen goedkope projectoren, maar ook meer krachtige beamers die gebruikt worden bij zakelijke evenementen. Ontdek de meest geschikte projector voor uw project.

ALTERNATIEVEN VOOR BEAMERS

Op zoek naar de beste optie in lichte ruimtes? Kies dan voor een led scherm. Deze produceren meer helderheid; ook is geen projectieafstand nodig aan de voor- of achterkant.

BEAMER HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Gaat u het liefst in zee met een vakkundig bedrijf waar u niet alleen een beamer, maar ook andere apparatuur kunt huren die u helpt bij de audio visuele invulling van uw project? Waarschijnlijk kunnen wij dan iets voor elkaar betekenen. Wij verhuren namelijk ook:

> Geluid
> Verlichting
> Podia
> Truss

Mocht u een compleet pakket bij ons huren, dan kunt u rekenen op prettige kortingen op de toch al niet hoge huurtarieven. Wij denken dat er weinig bedrijven zijn in nabij Deventer met zo’n goede prijs kwaliteit verhouding.

beamer huren deventer
Beamer huren voor projecten in Deventer
Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.