TURBOSOUND IP300 LUIDPREKER HUREN

De Turbosound 300 is een compact, actief, 600 Watt kolom luidspreker met Klark Teknik Spational Sound Technology, Digital Mixer, Reverb en mogelijkheid af te spelen via bluetooth. De fraaie uitstraling, het geringe gewicht en de multifunctionaliteit maakt dit luidspreker systeem een uitstekende keuze voor vele kleinschalige projecten toepassingen.

TURBOSOUND IP300 ZORGT VOOR DE JUISTE INSTELLINGEN

Als u veel verstand heeft van geluid, zorgt u waarschijnlijk zelf voor de juiste instellingen. Echter, de Turbosound IP300 is ook uitermate geschikt wanneer u over minder kennis beschikt op het gebied van geluid. Ingebouwd zijn namelijk meerdere presets, die gericht zijn op de meest voorkomende situatie. Zo kiest u zelf het beste geluid voor uw presentatie, het afspelen van muziek, etcetera. De Turbosound IP300 kan bovendien ingezet worden als bluetooth speaker.

TURBOSOUND IP300 ZORGT VOOR GOEDE SPREIDING

Er zijn weinig luidsprekers van dit formaat die zo’n goede spreiding van het geluid en zoveel geluidsdruk naar achteren hebben. De Turbosound IP300 weet dit te realiseren dankzij twee 6.5 inch woofers en 4 neodymium drivers. U kunt de instellingen van het geluid zowel in het eenvoudige menu achter op de speaker veranderen, maar er is eveneens de mogelijkheid de speakers per app via uw telefoon of tablet te besturen.

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot het huren van de Turbosound IP300? Bezoek de Turbosound website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden.

WILT U DE TURBOSOUND IP300 HUREN VOOR UW PROJECT?
EEN ACTIEVE BLUETOOTH KOLOM LUIDSPREKER VOOR EEN HELE SCHERPE PRIJS.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.