TURBOSOUND IP2000 COLUMN SPEAKER SYSTEM HUREN

De Turbosound IP2000 is een compacte, doch krachtig, actief kolom luidspreker systeem met een 12” subwoofer en 17 neodymium driverse, Klark Teknik Spational Sound Technology, Digital Mixer, Reverb en mogelijkheid af te spelen via bluetooth. De fraaie uitstraling, het geringe gewicht en de multifunctionaliteit maakt dit luidspreker systeem een uitstekende keuze voor talrijke toepassingen.

DE JUISTE INSTELLINGEN BIJ IEDER PROJECT

Vanzelfsprekend kunt u zelf de geluidsinstellingen regelen, maar de Turbosound IP2000 beschikt ook over enkele presets die er voor zorgt dat het geluid standaard goed staat ingesteld voor uw project. Bij presentaties kunt u bijvoorbeeld kiezen voor ‘speech’, als DJ kunt u de ‘club’ modus selecteren, enzovoorts. Het luidspreker systeem kan eveneens ingezet worden als bluetooth speaker; gezelligheid gegarandeerd tijdens uw bijeenkomst, feest, netwerkborrel, etc.

UITSTEKENDE SPREIDING VAN HET GELUID

De vele 2.75 inch neodymium midrange/ extended high-frequency drivers zijn strategisch in de Turbosound IP2000 geplaatst om een goede spreiding van het geluid en geluidsdruk te realiseren. Dit zorgt er voor dat u 1 paar column speaker system(s)al een groot publiek kunt bereiken.

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot het huren van de Turbosound IP2000? Bezoek de Turbosound website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden.

WILT U DE TURBOSOUND IP2000 HUREN VOOR UW PROJECT?
EEM ACTIEF BLUETOOTH KOLOM LUIDSPREKER SYSTEEM VOOR EEN HELE SCHERPE PRIJS.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.