PODIUM HUREN ZWOLLE

Organiseert u binnenkort een evenement in Zwolle en wilt u hier een podium voor huren? Wij zijn een Overijssels verhuurbedrijf in de audiovisuele sector, waar u diverse podia kunt huren. Wij hopen dat onze website een goed beeld schetst van onze producten, de mogelijkheden en onze rijke ervaring. Meerdere organisaties in de regio Zwolle kozen afgelopen jaren voor onze producten en dienstverlening.

INDUSTRIEEL PODIUM HUREN

Een podium met industriële look geniet anno 2022 de voorkeur van de meeste van onze klanten. Geen poespas, snelle opbouw en hierdoor de laagste prijs.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Wij kunnen eveneens een podium met rok en tegels faciliteren, mocht dit uw voorkeur hebben. Met de modulaire podiumdelen, bepaalt u zelf de grootte.

PODIUMWAGEN HUREN ZWOLLE

Een vrachtwagen met trailer, die gebruikt kan worden als podiumwagen. Door de ‘bak’ open te klappen, kan een vloeroppervlak van 30m2 worden gerealiseerd.

PODIUM HUREN IN COMBINATIE MET BEELD, LICHT EN GELUID

Bent u op zoek naar één leverancier waar u niet alleen het podium voor uw evenement, maar de complete audiovisuele invulling voor uw project kunt huren? Dan kunnen wij hoogstwaarschijnlijk iets voor elkaar betekenen. Wij faciliteren namelijk al jarenlang het beeld, licht en geluid bij uiteenlopende projecten in Zwolle en omstreken. Profiteer van korte lijnen, slechts één aanspreekpunt en een concurrerende prijs.

U HOEFT NIET VER TE ZOEKEN ALS U EEN PODIUM WILT HUREN

Wij hebben ons bedrijf namelijk gevestigd in Wierden, centraal in Overijssel. Dit biedt ons de mogelijkheid om meestal binnen een uur een podium te leveren in Zwolle. Omdat wij in uw provincie gevestigd zijn, zijn de transportkosten lager dan als u een podium van ver haalt.

podium huren zwolle en omgeving
WILT U EEN PODIUM HUREN VOOR PROJECTEN IN ZWOLLE?
INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN EN SCHERPE TARIEVEN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.