PODIUM HUREN TWENTE

Wilt u een podium huren voor een project in Twente? Wij zijn een Twents audiovisueel verhuurbedrijf waar u een modulair podium of complete podiumwagen kunt huren. Wij kunnen verschillende soorten podium aanbieden, waardoor u zelf kunt kiezen welk podium het best past bij uw project. Profiteer van de scherpe huurprijs en concurrerende tarieven voor op- en afbouw.

INDUSTRIEEL PODIUM HUREN

De populairste optie bij de meeste van onze klanten. Vanwege de industriële look minder stijfjes dan een afgerokt podium met tegels, wat veel afnemers ouderwets vinden. Deze ‘basic’ optie is bovendien het goedkoopst.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Heeft een podium met rok en vloertegels uw voorkeur? Dit kunnen wij voor u regelen. Met de modulaire delen kunt u zelf de grootte bepalen. Vanwege de rok, tegels en langere opbouwtijd duurder dan een industrieel podium.

PODIUMWAGEN HUREN TWENTE

Een complete podiumwagen met ruim 30 vierkante meter vloeroppervlak. Te huur voor een scherpe prijs. Optioneel uit te breiden met een modulair podium met anti slip laag aan de voorzijde.

PODIUM HUREN IN COMBINATIE MET BEELD, LICHT EN GELUID

Veel van onze klanten in Twente zijn op zoek naar een onderneming waar ze niet alleen een podium, maar ook de complete audiovisuele invulling voor hun project kunnen huren. Wij kunnen hen in deze behoefte voorzien dankzij een zeer uitgebreid assortiment op het gebied van beeld, licht en geluid. Het lijkt ons leuk samen met u te brainstormen over de beste invulling bij uw project, zodat er een sfeervol totaalplaatje ontstaat.

MEER WETEN OVER ONZE PRODUCTEN EN DIENSTVERLENING

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening? Neem geheel vrijblijvend contact op en ontdek de talrijke mogelijkheden. Dit kan per mail, via whatsapp, maar ook telefonisch. Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons aan de zaak, maar dan adviseren wij u vooraf een afspraak te maken. Wij zijn namelijk regelmatig onderweg om klanten in heel Nederland van een podium te voorzien.

ZOEKT U EEN PODIUM HUREN VOOR PROJECTEN IN TWENTE?
INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN EN SCHERPE TARIEVEN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.