PODIUM HUREN SALLAND

Bent u bezig met de organisatie van een evenement in Salland en wilt u hier een podium voor huren. In ons assortiment vindt u podia in diverse soorten en maten, waardoor wij voor uiteenlopende projecten een passende oplossing kunnen bieden. Door de jaren heen hebben diverse bedrijven uit onder Raalte, Dalfsen, Ommen, Holten en Hellendoorn gekozen voor onze producten en dienstverlening.

PODIUM MET INDUSTRIËLE LOOK

De favoriet anno 2022. De meeste van onze klanten prefereren een modulair podium met een vlotte, industriële look. Te huur voor een scherpe prijs.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Wij verhuren modulaire podia, zodat u zelf een grootte kunt kiezen. Optioneel kan het scherm worden uitgebreid met een podiumrok en vloertegels.

PODIUMWAGEN HUREN SALLAND

Wij beschikken over een trailer, die uitermate geschikt is om te gebruik als podiumwagen bij evenementen. Totaal vloeroppervlak: Ruim 30 vierkante meter.

podium huren salland omgeving
podium huren regio salland
podium huren salland nijverdal hellendoorn

PODIUM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Veel van onze klanten in Salland kiezen er voor om niet alleen een podium, maar ook de gehele audiovisuele invulling van hun project door ons te laten faciliteren. Zij kunnen bij ons kiezen uit een zeer uitgebreid productaanbod vol producten op het gebied van beeld, licht en geluid. Wilt u ook zo’n compleet pakket huren, zodat u te maken heeft met slechts één aanspreekpunt voor de evenemententechniek. U zult dan profiteren van onze rijke ervaring, kwalitatief hoogwaardige producten en scherpe huurtarieven.

WIJ KUNNEN ZEER SNEL EEN PODIUM LEVEREN IN SALLAND

Wilt u het liefst een podium huren in uw eigen regio? Als Wierdens bedrijf hebben wij een gunstige ligging ten opzichte van Salland, waardoor wij in de meeste gevallen zeer snel een podium kunnen bezorgen op uw adres. Dankzij de korte afstand, zullen de leveringskosten aanzienlijk lager zijn dan wanneer u een bedrijf op grote afstand inschakelt. Omdat ook onze tarieven voor zowel huur als dienstverlening concurrerend zijn, kunt u voor een eerlijke prijs een podium huren. Klinkt dit u goed in de oren? Informeer snel naar de mogelijkheden.

WILT U EEN PODIUM HUREN IN DE BUURT VAN SALLAND
BIJ ONS KUNT U TEVENS BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR UW PROJECT.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.