PODIUM HUREN OLDENZAAL

Bent u bezig met de organisatie van bijvoorbeeld een presentatie of bedrijfsevenement in Oldenzaal en zoekt u een bedrijf in de regio waar u een podium kunt huren? Wij zijn een Twentse onderneming met verhuur van audiovisuele apparatuur als core business, die eveneens diverse podia in het assortiment heeft opgenomen. Door de jaren heen hebben reeds meerdere bedrijven uit Oldenzaal gekozen voor onze producten en diensten.

PODIUM INDUSTRIËLE LOOK

Favoriet bij onze klanten anno 2022. Een modulair systeem zonder poespas, die ook gebruikt kan worden als de ondergrond niet helemaal vlak is.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Wilt u toch liever een modulair podium met podiumrok en podiumtegels huren? Ook dat is mogelijk. Informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

PODIUMWAGEN IN OLDENZAAL

Wij hebben een vrachtwagentrailer zodanig aangepast, dat deze gebruikt kan worden als podiumwagen met een vloeroppervlak van dertig vierkante meter.

PODIUM HUREN IN COMBINATIE MET BEELD, LICHT EN GELUID

Wij hebben ruim veertig jaar praktijkervaring en hebben in die periode geleerd dat organisaties het prettig vinden als ze bij hetzelfde bedrijf niet alleen een podium, maar de complete audiovisuele invulling van hun project kunnen huren. Wij kunnen bedrijven hiermee helpen. U kunt kiezen uit een ruim assortiment op het gebied van beeld, licht en geluid. Deze verhuren wij tegen een zeer scherpe prijs; wij denken dat er weinig bedrijven in de buurt van Oldenzaal zo’n prijs kwaliteitverhouding aanbieden.

U HOEFT NIET VER TE ZOEKEN ALS U EEN PODIUM WILT HUREN

Dankzij onze centrale ligging in Overijssel, zijn wij meestal in staat om op korte termijn een podium te bouwen in Oldenzaal. Bovendien zullen de transportkosten lager zijn dan bedrijven verder weg.

Podium huren oldenzaal
WILT U EEN PODIUM HUREN VOOR PROJECTEN IN OLDENZAAL?
INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN EN SCHERPE TARIEVEN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.