PODIUM HUREN HENGELO

Heeft u een podium nodig voor een project in Hengelo en wilt u deze het liefst huren bij een bedrijf in eigen regio? Wij zijn een Wierdens audiovisueel verhuurbedrijf waar u ook een podium of podiumwagen kunt huren. Met deze pagina hopen wij een goed beeld te geven van de verschillende mogelijkheden. Verschillende organisaties in Hengelo en omstreken gingen u voor.

INDUSTRIEEL PODIUM HUREN

Het type podium die wij anno 2022 het meest verhuren. De industriële look oogt wat minder stijf dan een podium met een rok en is ook nog eens een stukje voordeliger.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Wilt u een podium met rok en tegels huren? Tegenwoordig noemen wij dit de ‘klassieke optie’. Wordt ondanks de hogere kosten nog weleens gehuurd voor formele projecten.

PODIUMWAGEN IN HENGELO

Onze podiumwagen zou een optie kunnen zijn wanneer u een budgetvriendelijke optie zoekt voor outdoor projecten. Met 30m2 oppervlak geschikt voor uiteenlopende projecten.

PODIUM HUREN IN COMBINATIE MET BEELD, LICHT EN GELUID

Veel klanten in Hengelo en omstreken gingen met ons in zee omdat ze bij ons niet alleen een podium, maar ook andere producten op het gebied van beeld, licht en geluid kunnen huren. U profiteert van korte lijnen en slechts één aanspreekpunt, waardoor u meer tijd overhoudt om zich te richten op de andere aspecten van uw project. Wij zouden graag samen met u discussiëren over de best mogelijke invulling.

U HOEFT NIET VER TE ZOEKEN ALS U EEN PODIUM WILT HUREN

Wij zijn namelijk een Twents bedrijf. Daarom kunnen wij op zeer korte termijn een podium leveren in Hengelo. Onze klanten profiteren van zeer scherpe huurtarieven en minimale transportkosten. Daardoor weet u zeker dat u een eerlijke prijs betaalt.

industrieel podium huren
WILT U EEN PODIUM HUREN VOOR PROJECTEN IN HENGELO?
INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN EN SCHERPE TARIEVEN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.