PODIUM HUREN HARDENBERG

Bent u betrokken bij de organisatie van een evenement in Hardenberg en zoekt u nu een bedrijf in de buurt waar u een podium kunt huren? Dan is het wellicht goed om te weten dat wij een Overijssels bedrijf zijn die podia verhuren in diverse soorten en maten. Wij hopen dat u op onze website voldoende informatie vindt om een goed beeld te kunnen vormen van de talrijke mogelijkheden. In het verleden hebben wij al voor meerdere organisaties in Hardenberg producten en diensten mogen leveren.

PODIUM MET INDUSTRIËLE LOOK

Meest gekozen optie bij presentaties anno 2022. Een modulair systeem zonder franje, die snel kan worden opgebouwd. Dit model kan gehuurd worden voor een zeer scherpe prijs.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Bij sommige projecten wordt toch de voorkeur gegeven aan een modulair podium met aanvullende opties als bijvoorbeeld een podiumrok en vloertegels.

PODIUMWAGEN HUREN

Wij hebben een vrachtwagentrailer dusdanig aangepast, dat deze uitermate geschikt is om te gebruiken als een podiumwagen met dertig vierkante meter vloeroppervlak.

PODIUM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Bij ons kunt u meer dan alleen een podium huren. Wij beschikken als full scale audiovisueel verhuurbedrijf namelijk over een ruim assortiment op het gebied van onder andere beeld, licht en geluid. Het lijkt ons leuk om samen met u in gesprek te gaan over de meest geschikte invulling, om zo van u project een groot succes te maken. Het hebben van één aanspreekpunt geeft duidelijk, bespaart tijd en levert voordeel op. Wanneer u kiest voor een audiovisueel totaalpakket, kunt u namelijk rekenen op prettige stapelkorting

WIJ KUNNEN ZEER SNEL EEN PODIUM LEVEREN IN HARDENBERG

Dankzij onze centrale ligging in Overijssel kunnen wij onze klanten in Hardenberg op zeer korte termijn voorzien van een podium. De korte afstand zorgt tevens voor lage transportkosten.

podium huren hardenberg
WILT U EEN PODIUM HUREN IN DE BUURT VAN HARDENBERG?
BIJ ONS KUNT U TEVENS BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR UW PROJECT.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.