PODIUM HUREN HAAKSBERGEN

Bent u druk bezig met het op poten zetten van een evenement in Haaksbergen en kunt u hier goed een podium bij gebruiken? Wij zijn een Twents verhuurbedrijf die waar u podia in diverse soorten en maten kunt huren. Door de jaren heen hebben wij reeds voor vele ondernemingen uit Haaksbergen en omgeving producten en diensten mogen leveren.

PODIUM MET INDUSTRIËLE LOOK

Dit is de meest voordelige en bovendien meest gekozen optie. Een modulair met industriële look; zonder poespas. Het podium is in korte tijd op te bouwen.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Het kan zijn dat u liever kiest voor een podium met een podiumrok en/of vloertegels. Indien gewenst kunnen wij ook voor deze aanvullende opties zorgen.

PODIUMWAGEN HUREN

Wij beschikken over een vrachtwagentrailer, welke zodanig is aangepast dat hij gebruikt kan worden als podiumwagen met ruim dertig vierkante meter vloeroppervlak.

PODIUM HUREN IN EEN COMPLEET AUDIOVISUEEL PAKKET

Bij ons heeft u de mogelijkheid om veel meer dan alleen een podium te huren. Als  audiovisueel verhuurbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring kunnen wij namelijk de gehele audiovisuele inrichting van uw project faciliteren. Stel een mooi pakket samen uit ons ruime assortiment vol apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Wij adviseren u graag over de talrijke mogelijkheden, zodat er een goed en sfeervol totaalplaatje samengesteld kan worden. Wij denken dat er weinig bedrijven in de buurt van Haaksbergen zo’n scherpe prijs kwaliteitverhouding kunnen aanbieden.

WIJ KUNNEN SNEL EEN PODIUM LEVEREN IN HAAKSBERGEN

Wij hebben een centrale ligging in Overijssel en kunnen hierdoor snel een podium leveren in Haaksbergen. Vanwege de korte afstand, zullen de transportkosten ook nog eens niet zo hoog zijn.

podium huren haaksbergen
WILT U EEN PODIUM HUREN IN DE BUURT VAN HAAKSBERGEN?
BIJ ONS KUNT U TEVENS BEELD, LICHT EN GELUID HUREN VOOR UW PROJECT.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.