PODIUM HUREN ENSCHEDE

Bent u als organisator van een evenement op zoek naar een podium voor een project in Enschede? Wij zijn een full scale audiovisueel verhuurbedrijf in Twente waar u diverse soorten podia kunt huren. Hopelijk heeft u na uw bezoek aan onze website goed zicht op de verschillende mogelijkheden. Meerdere organisaties in Enschede gingen u voor.

MODULAIR PODIUM HUREN

Vandaag de dag huren de meeste van onze klanten het liefst een podium met een strakke industriële look, maar indien gewenst kunnen wij ook ‘gewoon’ een podium met rok leveren.

VLOERPODIUM HUREN

Bij kleinschalige projecten wordt regelmatig een zgn. vloerpodium gehuurd. Een extra laag op de grond, die zorgt voor een duidelijke afkading tussen sprekers en het publiek.

PODIUMWAGEN IN HENGELO

Onze podiumwagen zou een optie kunnen zijn wanneer u een budgetvriendelijke optie zoekt voor outdoor projecten. Met 30m2 oppervlak geschikt voor uiteenlopende projecten.

PODIUM HUREN IN COMBINATIE MET BEELD, LICHT EN GELUID

Veel van onze relaties in Enschede en omstreken kozen er voor gebruik te maken van ons podium, omdat wij daarnaast de gehele audiovisuele invulling voor hun project konden realiseren. Zij profiteerden van fraaie stapelkorting toen men een pakket samenstelde bestaande uit apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Klinkt dit u goed in de oren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie.

U HOEFT NIET VER TE ZOEKEN ALS U EEN PODIUM WILT HUREN

Wij hebben ons bedrijf namelijk gevestigd in Wierden. Dit biedt ons de mogelijkheid om meestal binnen een uur een podium te leveren in Enschede, mocht dit nodig zijn. Omdat wij dichtbij zijn, zullen de transportkosten lager zijn dan als u een podium van ver haalt.

podium huren regio enschede
WILT U EEN PODIUM HUREN VOOR PROJECTEN IN ENSCHEDE?
INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN EN SCHERPE TARIEVEN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.