PODIUM HUREN DEVENTER

Wilt u een podium huren in eigen provincie voor een evenement die u binnenkort wilt gaan organiseren? Wij zijn een in Wierden gevestigd audiovisueel verhuurbedrijf welke podia in diverse soorten en maten in zijn assortiment heeft opgenomen. Middels deze pagina hopen wij een helder beeld te geven van de diverse mogelijkheden. Meerdere organisaties in Deventer en omgeving kozen in het verleden al voor onze producten en dienstverlening.

INDUSTRIEEL PODIUM HUREN

Favoriet bij de meeste klanten anno 2022. De industriële look oogt wat minder stijf dan een podium met rok, horen we vaak. Bovendien de voordeligste optie.

PODIUM MET ROK EN TEGELS

Wilt u een modulair podium huren? Dan kunt u zelf de grootte van het vloeroppervlak bepalen. Daarnaast kunt u kiezen voor aanvullende opties als een podiumrok en tegels.

PODIUMWAGEN IN DEVENTER

Wij hebben een vrachtwagen met trailer, die gebruikt kan worden als podiumwagen bij outdoor evenementen. Met ruim 30m2 oppervlak geschikt voor veel projecten.

PODIUM HUREN IN COMBINATIE MET BEELD, LICHT EN GELUID

Wij hebben ervaren dat veel klanten het prettig vinden als er gekozen kan worden voor één leverancier die naast een podium ook de gehele audiovisuele inrichting van een project kan verzorgen. Wij bieden u deze mogelijkheid. U kunt kiezen uit een ruim assortiment met apparatuur op het gebied van beeld, licht en geluid. Er zullen niet veel bedrijven zijn in de buurt van Deventer met zo’n ruim assortiment en zo’n prijs kwaliteit verhouding.

U HOEFT NIET VER TE ZOEKEN ALS U EEN PODIUM WILT HUREN

Dankzij onze centrale ligging in de provincie Overijssel, kunnen wij in veel gevallen binnen een uur podiumdelen leveren in Deventer. Dankzij de niet al te grote afstand, zullen de transportkosten ook lager zijn dan wanneer u kiest voor een bedrijf ver weg.

podium huren deventer omstreken
WILT U EEN PODIUM HUREN VOOR PROJECTEN IN DEVENTER?
INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE DIVERSE MOGELIJKHEDEN EN SCHERPE TARIEVEN.
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.