ELECTRO VOICE LINE-ARRAY + XSUBS HUREN

Bent u op zoek naar een krachtige full-range geluidsinstallatie voor een project waarbij een groot publiek verwacht wordt? Dan kunt u overwegen onze Electro Voice Line-Arrays inclusief Xsubs te huren. Op deze manier beschikt u over een krachtige set welke in het hoog, midden en laag geweldig zal klinken. Tot op heden hebben wij van iedere partij die deze set heeft gehuurd lof ontvangen.

DEZE GELUIDSET BESTAAT UIT

> 2x Electro Voice Line-Array (6 luidsprekers)
> 4x Electro Voice Xsub (2x 18”)
> Versterkers + Controllers
> Limitors

EVENTUEEL UIT TE BREIDEN MET

> Flying Subs
> Media players
> Wind-up statieven
> Electro Voice XI luidsprekers

UITERMATE GESCHIKT VOOR

Deze geluidsinstallatie is uitermate geschikt voor en dus in het verleden gebruikt bij o.a.: Concerten, feesten, theater, public viewing & openluchtbioscopen.

electro voice line array huren

EV LINE-ARRAYS + XSUBS MEESTAL IN EEN COMPLEET PAKKET

Wij leveren onze Electro Voice Line-Arrays en Xsubs in de meeste gevallen in een audiovisueel totaalpakket. In het geval concerten en feesten meestal met verlichting, groot beeldscherm, complete beeldregie en/ of groot podium. Bij openluchtbioscopen en public viewing leveren wij deze geluidsinstallatie meestal i.c.m. een grote LED Wall. Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot de talrijke mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Ook gebruik maken van onze EV line-arrays + Xsubs?
Neem vrijblijvend contact met ons op voor aanvullende informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.