LED PODIUMWAGEN HUREN

Wij beschikken over een multifunctioneel led scherm, welke bovendien regelmatig ingezet wordt als LED Podiumwagen. Het mobiele systeem is hydraulisch in hoogte verstelbaar, waardoor hij achter bijna ieder podium geplaatst kan worden. Het bijna tien vierkante meter grote led scherm biedt kansen om u, uw evenement en sponsoren op perfecte wijze te presenteren aan het publiek.

HOE WERKT DE LED PODIUMWAGEN?

Het ingebouwde led scherm kan dankzij een schaarsysteem hydraulisch in hoogte werden versteld. U heeft de mogelijkheid om het ledscherm vanuit het midden open te schuiven; artiesten, presentatoren en atleten kunnen zo op een spectaculaire manier hun entree maken.

STANDAARD GELEVERD MET OUTDOOR PODIUM

Wij leveren het scherm met een podium met ruim 12m2 vloeroppervlak. Dankzij de anti-slip laag kan het podium uitstekend gebruikt worden in de open lucht. Uitbreidingsmogelijkheden zijn uiteraard mogelijk, tevens kan het scherm achter uw eigen podium worden geplaatst.

led podiumwagen twente overijssel
led podiumwagen huren overijssel drenthe gelderland
led podiumwagen huren overijssel salland twente

U KUNT DE LED PODIUMWAGEN HUREN IN COMBINATIE MET LICHT EN GELUID

U kunt er eveneens voor kiezen het licht en geluid door ons te laten verzorgen. Wij zijn een allround audiovisueel specialist, welke al tientallen jaren het audiovisuele aspect verzorgt bij uiteenlopende projecten in binnen en buitenland. Neem contact met ons op als u meer informatie wilt te ontvangen. Uiteraard bent u ook welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten, dan kunt u een goed beeld vormen van de mogelijkheden.

LED PODIUMWAGEN HUREN VOOR UW EVENEMENT IN OVERIJSSEL?
Bekijk deze pagina voor aanvullende informatie
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.