GELUID HUREN ALMELO

Wilt u geluid huren voor een zakelijke bijeenkomst in Almelo? Holiday Geluidsverzorging is een AV-verhuurbedrijf met ruim veertig jaar ervaring op het gebied van geluid. Onze focus ligt op de zakelijke markt, waar kwaliteit een belangrijke rol speelt. Dankzij A-kwaliteit geluidsapparatuur bezorgen wij u een opstelling met voldoende volume, geluidsdruk en perfecte verstaanbaarheid. Op deze pagina vindt u een bondige samenvatting van de apparatuur op het gebied van geluid die u bij ons kunt huren

DRAADLOZE MICROFOON

In onze assortiment vindt u draadloze handmicrofoons, head sets, rever microfoons en werpmicrofoons. Deze zijn van goede kwaliteit en functioneren op de juiste frequenties, waardoor de kans op storing zo goed als uitgesloten kunnen worden.

COMPLETE GELUIDSINTALLATIE

Veel klanten uit Almelo kiezen voor een totaaloplossing. Wij bieden hen daar graag de helpende hand bij. Zo leveren wij geluidsinstallaties vaak met de juiste hardware, waardoor bijvoorbeeld eenvoudig het geluid van een laptop/tablet versterkt kan worden.

SNELLE LEVERING IN ALMELO

Ons bedrijf is gevestigd in Wierden, op zeer korte afstand van Almelo. Wanneer u er voor kiest bij ons een geluid set te huren, zullen de bezorgkosten minimaal zijn. Daarnaast kunnen wij in de meeste gevallen ook nog eens zeer snel ter plaatse zijn.

TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Wilt u er op kunnen vertrouwen dat het geluid goed zal functioneren tijdens uw project? Dan kunt u er vanzelfsprekend voor kiezen de knoppen te laten bedienen door onze ervaren audio professionals. Hiervoor hanteren wij schappelijke tarieven.

geluid huren almelo

MEER OVER HET HUREN VAN GELUID VOOR UW PROJECT IN ALMELO

Denkt u dat wij de juiste leverancier kunnen zijn voor de invulling van geluid bij uw project in Almelo? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze professionals. Ons team staat u graag te woord om meer te vertellen over de talrijke mogelijkheden.

VERHUUR VAN GELUID IN ALMELO EN OMSTREKEN
COMPLETE GELUIDSINSTALLATIES VOOR EEN SCHERPE PRIJS
Contact

Vragen? Let het ons weten.

Not readable? Change text.