GROOT SCHERM HUREN
OM VOETBAL TE KIJKEN

Gezellig voetbal kijken met collega’s, vrienden of familie? Dan zoek je misschien een groot scherm, voor de mooiste belevenis. Bij ons kun je er voor kiezen een groot scherm inclusief bijpassend geluid te huren.
Met led schermen, beamers en televisies kunnen wij op veel locaties een passende oplossing aanbieden. Onze schermen werden gebruikt door liefhebbers van voetbal gedurende onder andere: De Eredivisie, KNVB beker, Champions League en het Wereldkampioenschap Voetbal. Vraag vrijblijvend naar onze scherpe huurprijzen.

groot scherm huren om voetbal te kijken

GROOT SCHERM WK VOETBAL

Partijen uit heel Nederland besloten in het verleden een groot scherm bij ons te huren; zodat het WK voetbal live uitgezonden kon worden tijdens een bedrijfsborrel, vriendenweekend, familiedag of personeelsfeest.

LIVE VOETBAL IN NEDERLAND

Als Twentse onderneming, leveren wij vaak een groot scherm in Overijssel. Heracles Almelo en FC Twente waren meerdere keren te zien op onze schermen. De derde Eredivisie club in Overijssel – PEC Zwolle – koos voor onze dienstverlening.

CHAMPIONS LEAGUE VOETBAL

Het beste voetbal op clubniveau. Wilt u een groot scherm huren voor een wedstrijd op topniveau in deze competitie? Bij ons kan gekozen worden voor led walls waarop sportwedstrijden haarscherp worden weergegeven.

led scherm huren ek voetbal overijssel. bedrijfsfeest, buurtfeest of op een plein
modulair outdoor led scherm belgië wk voetbal

KLANTEN UIT BINNEN- EN BUITENLAND KIEZEN VOOR ONZE SCHERMEN

Wij zijn een audiovisueel specialist met een tientallen jaren ervaring. Wij hebben door de jaren heen op vele plekken in Nederland en België een groot scherm mogen plaatsen; zodat mensen in grote getale live voetbal konden kijken. Vanuit Overijssel, reisden wij onder andere naar:

Almelo
Dalfsen
Ommen
Wierden
Nijverdal
Helmond
Dinxperlo

Lisse
Venray
Driehuis
Oldenzaal
Langbroek
Purmerend
Zaltbommel

Enter
Geesteren
Voeren (B)
Lommel (B)
Kapellen (B)
Tongeren (B)

groot scherm huren om voetbal te kijken - champions league voetbal

WAT KOST HET HUREN VAN EEN GROOT SCHERM OM VOETBAL TE KIJKEN?

Dat hangt af van het type scherm dat u wilt huren. Wij beschikken over diverse soorten indoor, outdoor en mobiele led schermen. Heeft een minder groot budget? Dan kan wellicht worden gekozen voor een beamer of tv-scherm. Onze huurprijzen zijn in ieder geval dusdanig scherp, dat ze door de jaren heen constant waren uitverkocht tijdens EK’s en WK’s. Benieuwd of het huren van een groot scherm om voetbal kijken een betaalbare optie is voor jullie? Vraag snel een offerte aan.

Wil je eerst wat meer informatie willen ontvangen over onze producten en dienstverlening? Neem vrijblijvend contact op. Ook kun je alvast een blik werpen op deze referentiepagina, dan zie je bij welke projecten onze schermen al werden gebruikt.

HUUR EEN GROOT SCHERM EN KIJK VOETBAL MET VRIENDEN OF FAMILIE
VOLG HET EK LIVE TIJDENS JE PERSONEELSFEEST, VERJAARDAG, BEDRIJFSBORREL OF FAMILIEDAG

Start typing and press Enter to search