VIDEOWALL HUREN

De populariteit van led videowalls is de afgelopen in rap tempo toegenomen. Een belangrijke reden hiervoor is het feit dat er vandaag de dag grote ledwalls beschikbaar zijn welke een goede resolutie koppelen aan een hoge helderheid, waardoor dit product voor veel projecten de meest geschikte oplossing is. Wilt u ook een grote videowall huren? Op deze pagina leest u meer over de talrijke mogelijkheden.

onze indoor led walls worden gebruikt tijdens projecten in binnen- en buitenland

INDOOR VIDEOWALL MET EEN HOGE RESOLUTIE

Bent u op zoek naar een grote indoor videowall; bijvoorbeeld voor uw beursstand, presentatie of concert? Dan is het goed om te weten dat wij over kwalitatief hoogwaardige indoor videowalls beschikken in diverse soorten en maten. Wij zijn zodoende in staat om het meest geschikte beeldscherm voor uw project te leveren.

OUTDOOR VIDEOWALLS MET ENORME HELDERHEID

In ons assortiment vindt u krachtige outdoor videowalls met maar liefst 10.000 nits helderheid. Dankzij deze enorme lichtopbrengst zullen beelden ook wanneer de zon vol op het beeldscherm zijn goed zichtbaar zijn. Bovendien verhuren wij high-resolution videowalls welk geschikt zijn voor gebruik in de open lucht.

onze outdoor led walls worden gehuurd voor projecten in heel nederland

GEBRUIKSVRIENDELIJKE MOBIELE LED WALLS

Wanneer u besluit gebruik te maken van een van onze mobiele LED Walls profiteert u van een prettige combinatie van een zeer hoog gebruiksgemak en minimale op- & afbouwkosten. Onze mobiele systemen zijn in no-time na aankomst gereed voor gebruik en bieden u zeer veel mogelijkheden dankzij de vele hardware in de regieruimte.

ONTDEK ONZE RIJKE VIDEOWALL VERHUUR ERVARING

Sinds 2007 verhuren wij videowalls, hierdoor behoren wij tot de meest ervaren verhuurders van Overijssel. Wij kiezen voor de beste kwaliteit, welke wij tegen een scherpe prijs beschikbaar stellen. Mede hierdoor kozen wereldspelers als Red Bull, Singapore Airlines, ING Nederland, BNP Paribas, Oracle en Enel voor onze producten.

Mobiele LED Wall tijdens projecten in Overijssel

MEER INFORMATIE ONTVANGEN MET BETREKKING TOT ONZE VIDEOWALLS

Hebben onze videowalls uw aandacht gewonnen en wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze producten en dienstverlening. Eveneens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat u onze videowalls goed kunt aanschouwen.

Ontdek waarom onze videowalls een meerwaarde zijn voor uw evenement
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen

Start typing and press Enter to search