TOUR DE FRANCE | GROOT SCHERM MET GELUID HUREN

Lijkt het u leuk de Tour de France live uit te zenden op een groot scherm? Wellicht kunnen onze led schermen, beamers of tv schermen dan iets voor u betekenen. Door de jaren heen hebben wij op meerdere locaties in Nederland een groot scherm mogen plaatsen, waardoor in de zomer gezellig in groepen gekeken kon worden naar het grootste wielerevenement ter wereld. Natuurlijk kan ook een groot scherm worden gehuurd tijdens de Giro d’Italia en Vuelta a España. 

GROOT SCHERM HUREN VOOR EEN GOEDE PRIJS

Vanwege onze scherpe prijs, rijke ervaring en flexibele dienstverlening hebben reeds meerdere partijen in Nederland ervoor gekozen een led scherm, beamer of tv bij ons te huren om gezellig met een grote groep Tour de France te kunnen kijken. Wij weten precies wat nodig is om de organisatie soepel te laten verlopen.

EEN BIJPASSENDE GELUIDSINSTALLATIE HUREN

Wij zullen per situatie kijken welke geluidsinstallatie het best gebruikt kan worden. Hierdoor heeft u de garantie dat geluid tijdens de Tour de France uitzending met voldoende volume wordt afgespeeld. Wilt u rondom de race een feestje bouwen? De geluid set kan natuurlijk naar uw wens worden uitgebreid.

Groot scherm geluid tour de France
led scherm en geluid tijdens tour de france overijssel

GROOT SCHERM HUREN VOOR BINNEN EN BUITEN

Bij ons kunt u voor nagenoeg iedere situatie het juiste scherm huren. Binnen kunt u kiezen voor een high resolution led scherm, beamer met projectie scherm of televisie. Voor buiten beschikken wij over waterdichte led schermen die ook voldoende krachtig zijn als de zon schijnt. Aarzel niet om meer uitleg te vragen over de diverse opties.

HUUR MEER DAN EEN GROOT SCHERM EN GELUID

Organiseert u rondom de Touretappe ook andere activiteiten? Dan heeft u wellicht ook een podium en/ of verlichting nodig. Goed nieuws: Ook dit kunnen wij voor u faciliteren, zodat u alles bij een en dezelfde leverancier kunt huren. Slechts één aanspreekpunt en stapelkorting naarmate het afgenomen pakket groter wordt.

INFORMEER VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd of het uitzenden van de Tour de France, Giro d’Italia, Vuelta a España of Olympische Spelen op een groot beeldscherm ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Neem geheel informatie met ons op om meer informatie te vragen over onze producten en huurtarieven.

Natuurlijk bent u ook van harte welkom bij ons aan de zaak om onze led schermen te bezichtigen, dan weet u vooraf exact welk product u eventueel gaat huren.

groot scherm geluid giro d italia apeldoorn
GROOT SCHERM MET GELUID HUREN TIJDENS DE TOUR DE FRANCE?
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ DE LED SCHERM SPECIALIST VAN OVERIJSSEL

Start typing and press Enter to search