PUBQUIZ HUREN OVERIJSSEL

Lijkt het u leuk een pubquiz te huren? Wij bieden u een eenvoudig te gebruiken oplossing; bestaande uit een groot scherm, geluidsinstallatie en vele vragen uit diverse categorieën. Lachen, gieren en brullen. Outdoor, op locatie. Uitermate geschikt voor personeelsfeesten, tijdens uw familiedag, gezellig met vrienden of als amusement op het terras. U start de pubquiz met slechts 1 druk op de knop. De rest volgt vanzelf.

Pubquiz informatiesheet

PUBQUIZ HUREN: VOOR KLEINE & GROTE GROEPEN

Voor iedere toepassing bieden wij een geschikte oplossing. Voor kleinere groepen een compact scherm, voor grote groepen een groot scherm. Zo weet u zeker dat de installatie genoeg impact zal hebben om aandacht te trekken van het publiek. Alle audiovisuele ingrediënten zijn aanwezig om van uw pop-, sport- of pubquiz een succes te maken.

GEPERSONALISEERDE QUIZVRAGEN MOGELIJK

Wilt u geen ‘algemene’ quiz, maar een quiz met een persoonlijke touch? Ook dit is mogelijk. Wij gaan graag met u in gesprek om specifieke vragen op te stellen gerelateerd aan uw bedrijf, familie of vriendengroep. Indien gewenst kunnen wij deze ook verwerken tussen de ‘algemene’ quizvragen, zodat u een leuke afwisseling van thema’s hebt.

pubquiz huren overijssel. op locatie, outdoor. twente salland almelo hengelo enschede deventer zwolle

PUBQUIZ HUREN ICM KARAOKE EN/OF FILMAVOND

Als u een groot scherm en geluidsinstallatie heeft staan voor een pubquiz; kunt u er natuurlijk voor kiezen gebruik te maken van deze apparatuur voor een filmavond of karaoke night. De benodigde apparatuur voor al deze activiteiten komt op hoofdlijnen overeen. Voor de karaoke night hoeven wij louter nog draadloze microfoons en onze karaoke computer – met duizenden nummers – mee te nemen. Kiest u voor een filmavond na de pubquiz? Dan hoeven enkel de film(s) en eventueel een kleine uitbreiding van de geluidsinstallatie geregeld te worden. Wij zijn misschien wel de voordeligste van Overijssel.

WIJ ZORGEN VOOR AMUSEMENT DOOR HEEL HET LAND

U kunt ons bezoeken in Wierden, Twente, Overijssel. De centrale ligging in onze provincie, zorgt er voor dat wij ons binnen 40 km bevinden van Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Zwolle, Oldenzaal, Hardenberg en vele andere gemeenten in Overijssel. Ons verzorgingsgebied rijkt echter verder; want zoals u wellicht reeds gezien heeft op onze referentiepagina plaatsen wij onze schermen eveneens regelmatig in zowel binnen- als buitenland.

Complete pubquiz Huren - Personeelsfeest, Familiedag, etc. Outdoor. Op loocatie
Pub quiz huren voor personeelsfeest of familiedag in twente, overijssel. Popquiz | Pubquiz | Sportquiz
pubquiz huren. op locatie in twente / overijssel - outdoor scherm, geluid en quiz computer
PLUG ‘N PLAY PUBQUIZ HUREN IN OVERIJSSEL?
Topkeuze voor personeelsfeesten, familiedagen en verjaardagen.
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search