GROOT SCHERM EN GELUID HUREN VOOR OPENLUCHT KERKDIENST

Wilt u een openlucht kerkdienst organiseren? Met een groot led scherm en strak geluid kunnen wij u hier een handje bij helpen. Het lijkt ons leuk samen met u te werken aan een geslaagde religieuze bijeenkomst welke buiten plaatsvindt. U zult zeker niet de eerste zijn die kiest voor onze dienstverlening; afgelopen jaar hebben wij op meerdere locaties een led scherm en geluidsinstallatie mogen leveren welke bijdroegen aan een buitendienst van diverse kerkgemeenschappen.

WIJ ZORGEN VOOR DE AUDIOVISUELE INVULLING

Wij zullen er voor zorgen dat sprekers goed zichtbaar en te verstaan zijn. Dit maken wij mogelijk door predikanten te filmen, om deze beelden vervolgens live te tonen op een groot led scherm. Dankzij een kwalitatief hoogwaardige geluidsinstallatie zullen de boodschappen eveneens goed te horen zijn.

ONZE ERVARING MET OPENLUCHT KERKDIENSTEN

Wij hebben veel ervaring in kerken, maar afgelopen periode hebben wij ook op meerdere plekken een bijdrage mogen leveren aan openlucht kerkdiensten met onze led scherm en geluidsinstallaties. Wij leveren schermen en geluidsets niet alleen in Overijssel, maar door heel Nederland. Enkele voorbeelden hiervan ziet u hieronder.

groot scherm en geluid tbv openlucht kerkdienst in overijssel
religieuze bijeenkomst in de buitenlucht. openlucht kerkdienst in overijssel

WILT U EEN DRIVE-IN KERKDIENST ORGANISEREN?

Wij bieden u niet alleen de mogelijkheid een openlucht kerkdienst te organiseren; u kunt eveneens kiezen voor een drive-in kerkdienst. Beelden worden ook in dit geval op een groot scherm getoond, terwijl bezoekers geluid kunnen volgen vanuit de auto. Dit kan m.b.v. een geluidsinstallatie, d.m.v. draadloze koptelefoons of via de autoradio dankzij een fm-zender.

KERKDIENSTEN UITZENDEN DANKZIJ LIVE STREAMING

Wij kunnen u helpen bij het opzetten van een streamingsdienst, zodat eenieder de kerkdiensten van uw gemeenschap live vanuit huis kunnen volgen. Een prettige dienst in coronatijd, maar ook onder ‘normale’ omstandigheden kunnen kwetsbaren op deze manier nauwer verbonden blijven met uw kerkgemeenschap.

ONTVANG MEER INFORMATIE MET BETREKKING TOT OPENLUCHT KERKDIENSTEN

Is uw interesse gewekt na het lezen van deze pagina? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op als u meer informatie wenst te ontvangen over de audiovisuele invulling van een openlucht kerkdienst. Wij vertellen u graag op welke manier wij u kunnen ondersteunen bij het realiseren van een religieuze bijeenkomst in de buitenlucht.

GROOT SCHERM EN GELUID VOOR EEN OPENLUCHT KERKDIENST
INFORMEER GEHEEL VRIJBLIJVEND NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN ONZE SCHERPE TARIEVEN

Start typing and press Enter to search