OLYMPISCHE SPELEN | GROOT SCHERM MET GELUID HUREN

Wilt u samen met vrienden, familie of collega’s genieten van de Olympische Spelen? Dan is het huren van een groot scherm met geluid misschien wel de leukste optie. Met onze led schermen, beamers en televisies maken wij het namelijk mogelijk om evenementen op de voet te volgen. Een leuke keuze voor uw personeelsfeest, vriendenweekend, familiedag, buurtfeest of gewoon een heerlijke zomeravond. Informeer naar de mogelijkheden bij misschien wel de meest ervaren audiovisueel verhuur specialist van Overijssel.

GROOT SCHERM & GELUID HUREN

Olympische spelen groots in beeld, met goed verstaanbaar commentaar en een muziekje rondom de wedstrijden. U kunt er bij ons eveneens voor kiezen een strakke geluidsinstallatie te huren.

INDOOR EN OUTDOOR KIJKEN

Wij beschikken over led schermen, beamers en televisies in diverse soorten en maten. U kunt bij ons kiezen voor een scherm die binnen en buiten geplaatst kunnen worden. Wij passen het geluid aan op uw situatie.

SNELLE LEVERING IN OVERIJSSEL

Wilt u een groot scherm huren in uw eigen provincie? Dankzij onze centrale ligging, rijke ervaring en mooie producten kozen velen in Overijssel voor onze producten en dienstverlening.

groot scherm huren tijdens olympische spelen
groot scherm huren tijdens olympische spelen

GROOT SCHERM MET GELUID VOOR SCHERPE PRIJS

Ruim veertig jaar ervaring, een zeer uitgebreid assortiment en zeer scherpe verhuur tarieven. Zo onderscheiden wij ons van de meeste concurrenten. Bij ons kunt u voor nagenoeg iedere situatie het meest geschikte scherm huren, inclusief geluid. Niet voor niets reisden wij tijdens de Olympische Spelen door heel Nederland om klanten blij te maken met een mooi scherm voor een scherpe prijs.

MEER DAN ALLEEN EEN GROOT SCHERM MET GELUID

Als u er voor kiest een groot scherm met geluid te huren, dan huurt u deze meestal een hele dag. Wij kunnen het ons voorstellen dat u het scherm en geluid in die periode optimaal wilt benutten; bijvoorbeeld door naast de Olympische Spelen uit te zenden ook andere activiteiten te organiseren. Mochten hier andere producten voor nodig zijn, zoals een podium met verlichting, dan kunnen wij u eveneens van dienst zijn.

MEER OVER HET HUREN VAN EEN GROOT SCHERM MET GELUID TIJDENS DE OLYMPISCHE SPELEN

Benieuwd of het huren van een groot scherm tijdens de Olympische Spelen ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Onze professionals vertellen u graag meer over onze producten en de bijbehorende tarieven. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom bij ons aan de zaak om onze schermen met eigen ogen te aanschouwen. Dan weet u precies in welke kwaliteit u naar de wedstrijden kunt gaan kijken.

GROOT SCHERM HUREN MET GELUID TIJDENS DE OLYMPISCHE SPELEN
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN EN PRIJS BIJ DE AUDIOVISUEEL SPECIALIST VAN OVERIJSSEL

Start typing and press Enter to search