MOBIELE LED WALL HUREN

Bent u op zoek naar een grote led wall voor uw project, maar is er niet zo veel tijd beschikbaar voor op- en afbouw? Dan is het huren van een mobiel led scherm voor u wellicht de beste oplossing. Bij ons heeft u keuze uit diverse mobiele systemen; welke u dankzij een korte opbouwtijd snel na aankomst in gebruik kunt nemen. U zult bovendien profiteren van een zeer uitgebreide – verwarmde – regieruimte, waardoor de mogelijkheden talrijk zullen zijn. Op deze pagina kunt u hier meer over lezen.

ALLERLEI SOORTEN EVENEMENTEN

Onze mobiele led videowalls hebben hun waarde reeds bewezen bij een groot aantal uiteenlopende projecten, in binnen- en buitenland. Denk hierbij aan live weergave van sportevenementen, concerten, televisie-uitzendingen, openluchtbioscopen en toespraken.

VERRASSEND SCHERPE TARIEVEN

Wij pogen het huren van een mobiele led video wall voor zoveel mogelijk organisatie betaalbaar te maken. Mede dankzij de concurrerende tarieven hebben wij reeds bij vele evenementen in Overijssel, maar ook elders in het land, een groot mobiel led scherm mogen leveren.

MOBIELE LED WALL HUREN IN AUDIOVISUEEL PAKKET

Als allround audiovisueel verhuur specialist bieden wij u de mogelijkheid om meer dan alleen een mobiel led scherm te huren. Bij talrijke evenementen in binnen- en buitenland leverden wij naast een video wall eveneens een geluidsinstallatie, podium, verlichting en/of de complete beeldregie. Voorbeelden hiervan zijn:

> Mobiel LED Scherm + Complete Beeldregie, Lommel Leeft
> Mobiel LED Scherm + Complete Beeldregie, Nacht van Hengelo
Mobiele LED Schermen + Camerawerk + Podium, Ronde van Overijssel
> Mobiele LED Schermen + Beeldregie + Geluid + Podium, NK Veldrijden 2016

Informeer geheel vrijblijvend om meer te weten te komen over de talrijke mogelijkheden; ons team staat ons graag te woord.

WILT U EEN MOBIELE LED WALL HUREN?
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen

Start typing and press Enter to search