LICHT EN GELUID HUREN VOOR PROJECTEN IN ALMELO

Wilt u licht en geluid huren in de buurt van Almelo? Wij verzorgen al decennia lang de audiovisuele invulling bij uiteenlopende evenementen in Almelo. Onze focus ligt op de zakelijke markt; wij zijn er trots op dat veel bedrijven er voor hebben gekozen de audiovisuele invulling van hun projecten bij ons te huren. Zij profiteerden van een goede geluidsversterking, perfecte verstaanbaarheid en sfeervolle verlichting.

WIJ VERHUREN MEER DAN LICHT EN GELUID

Onze klanten geven ons regelmatig te kennen meer dan alleen licht en geluid te willen huren. Steeds vaker wordt bijvoorbeeld geïnformeerd naar een groot scherm, voor krachtige weergave van presentaties. Ook merken wij dat er een toenemende vraag is naar streamingsdiensten en beeld- en geluidopname van events. Dit kunnen wij allemaal voor u verzorgen.

ONZE ERVARING IN ALMELO EN OMSTREKEN

Bent u benieuwd naar welke bedrijven uit Almelo er voor kozen apparatuur op het gebied van beeld, licht of geluid bij ons te huren? Hieronder plaatsten wij enkele afbeeldingen; een kleine selectie van projecten in Almelo waaraan wij met onze producten en professionele ondersteuning een steentje hebben kunnen bijdragen.

Beamer licht geluid presentatie almelo
led wall licht geluid in almelo
beamer licht en geluid presentatie almelo
led scherm licht geluid almelo

WIJ ZORGEN VOOR SNELLE LEVERING IN ALMELO EN OMSTREKEN

Onze onderneming is gevestigd in Wierden. De gunstige ligging ten opzichte van Almelo zorgt er voor dat wij onze producten snel aan u kunnen leveren. Bovendien kan het een geruststellende gedachte zijn dat wij in de buurt zijn; wanneer technische ondersteuning gewenst is kunnen wij in no time voor u klaarstaan. Wij zijn in de meeste gevallen ook buiten kantooruren bereikbaar.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK VOOR MEER INFORMATIE

Benieuwd of wij ook iets voor uw project kunnen betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op wanneer u meer informatie wilt ontvangen met betrekking tot onze producten en dienstverlening. Bovendien bent u van harte welkom bij ons aan de zaak voor een demonstratie van onze producten. Indien gewenst komen wij  graag bij u langs in Almelo langs voor en kennismaking.

LICHT EN GELUID HUREN VOOR UW PROJECT IN ALMELO?
Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek de talrijke mogelijkheden

Start typing and press Enter to search