LED VIDEOWALL HUREN

De populariteit van LED videowalls is de afgelopen in rap tempo toegenomen. Een belangrijke reden hiervoor is het feit dat er vandaag de dag grote videoschermen beschikbaar zijn welke een goede resolutie koppelen aan een hoge helderheid, waardoor dit type product voor veel projecten de meest geschikte oplossing is. Wilt u ook een groot LED Scherm huren? Op deze pagina leest u meer over de talrijke mogelijkheden.

Indoor LED Videowalls

Bent u op zoek naar een grote indoor LED videowall; bijvoorbeeld voor uw beursstand, presentatie of concert? Dan is het goed om te weten dat wij over kwalitatief hoogwaardige indoor videoschermen beschikken in diverse soorten en maten. Wij zijn zodoende in staat om het meest geschikte beeldscherm voor uw project te leveren.

Outdoor LED Videowall Huren

In ons assortiment vindt u krachtige outdoor LED videowalls met maar liefst 10.000 nits helderheid. Dankzij deze enorme lichtopbrengst zullen beelden ook wanneer de zon vol op het beeldscherm zijn goed zichtbaar zijn. Bovendien verhuren wij high-resolution videoschermen welk geschikt zijn voor gebruik in de open lucht.

Mobiele LED Videowall Huren

Wanneer u besluit gebruik te maken van een van onze mobiele LED Videowalls profiteert u van een prettige combinatie van een zeer hoog gebruiksgemak en minimale op- & afbouwkosten. Onze LED Schermen zijn in no-time na aankomst gereed voor gebruik en bieden u zeer veel mogelijkheden dankzij de vele hardware in de regieruimte.

Ontdek onze rijke ervaring

Sinds 2007 verhuren wij led videowalls, hierdoor behoren wij tot de meest ervaren led scherm verhuurders van Overijssel. Wij kiezen voor de beste kwaliteit, welke wij tegen een scherpe prijs beschikbaar stellen. Mede hierdoor kozen wereldspelers als Red Bull, Singapore Airlines, ING Nederland, BNP Paribas, Oracle en Enel voor onze producten.

Meer informatie ontvangen met betrekking tot onze LED Videowalls?

Hebben onze LED videowalls uw aandacht gewonnen en wenst u gaarne aanvullende informatie te ontvangen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag meer over onze producten en dienstverlening. Eveneens bent u van harte welkom bij ons aan de zaak, zodat u onze videoschermen goed kunt aanschouwen.

Toepassingen:  Beurzen, presentaties, concerten, feesten, sport, verkiezingen, promotie

Ontdek waarom onze LED Videowalls een meerwaarde zijn voor uw evenement
Maak gerust een afspraak om onze producten te komen bezichtigen
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.

Start typing and press Enter to search