GROOT SCHERM HUREN TIJDENS DE OLYMPISCHE SPELEN

Wilt u deze topsportzomer samen met vrienden, familie of collega’s genieten van de Olympische Spelen? Dan is het huren van een groot led scherm misschien wel de leukste keuze. Met onze led walls maken wij het namelijk mogelijk om evenementen live te volgen in de open lucht. Een leuke keuze voor uw personeelsfeest, vriendenweekend, familiedag, buurtfeest of gewoon een heerlijke zomeravond. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden bij misschien wel de meest ervaren led scherm verhuur specialist van Overijssel.

LED SCHERM HUREN IN OVERIJSSEL

Wilt u een groot led scherm huren in eigen provincie? Dankzij onze centrale ligging, rijke ervaring en mooie producten kozen velen in Overijssel voor onze producten en dienstverlening.

GROOT SCHERM & GELUID HUREN

Wedstrijden groots in beeld, met goed verstaanbaar commentaar en een gezellig muziekje rondom alle wedstrijden. U kunt er bij ons eveneens voor kiezen een strakke geluidsinstallatie te huren.

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN

Wij beschikken over led schermen en geluidssets in diverse soorten en maten. Wij gaan graag met in gesprek om te kijken welke invulling het beste past bij hetgeen u in gedachten heeft.

groot scherm huren tijdens olympische spelen
groot scherm huren tijdens olympische spelen

MEER INFORMATIE MBT HET HUREN VAN EEN GROOT LED SCHERM

Benieuwd of het huren van een groot scherm tijdens de Olympische Spelen ook voor u tot de mogelijkheden behoort? Onze professionals vertellen u graag meer over onze producten en de bijbehorende tarieven. Daarnaast bent u natuurlijk van harte welkom bij ons aan de zaak om onze schermen met eigen ogen te aanschouwen. Dan weet u precies in welke kwaliteit u naar de wedstrijden kunt gaan kijken.

GROOT SCHERM HUREN TIJDENS DE OLYMPISCHE SPELEN
INFORMEER NAAR DE MOGELIJKHEDEN BIJ DE LED SCHERM SPECIALIST VAN OVERIJSSEL

Start typing and press Enter to search