LED SCHERM & GELUID HUREN | DRIVE-IN OF DRIVE THROUGH

Op zoek naar een bedrijf in Overijssel waar u een led scherm met geluid kunt huren voor een drive in of drive thru; bijvoorbeeld tijdens Sinterklaas, kerst, oud & nieuw, diploma uitreiking, school musicals of nieuwjaarsreceptie? Dankzij onze ervaring weten wij wat er van belang is om op een verantwoorde manier corona proof initiatieven te organiseren, ons uitgebreide assortiment maakt de optimale audiovisuele invulling mogelijk. Meerdere organisaties in Overijssel, maar ook elders in Nederland, kozen voor onze diensten bij een drive in of drive thru. 

DRIVE THRU DIPLOMAUITREIKING

Op meerdere locaties in Nederland hebben wij met onze geluidsinstallaties, verlichting, led schermen en televisieschermen een bijdrage kunnen leveren aan drive thru diploma uitreikingen, volledig corona proof.

DRIVE THROUGH KERST PAKKET

Als samen een kerstborrel fysiek niet mogelijk is, maar u personeel wel wilt bedanken voor hun inzet, kunt u kiezen voor het uitdelen van kerstpakketten in de vorm van een drive through met led scherm en geluid.

DRIVE IN SINTERKLAASFEEST

Net als onze klant een coronaproof Sinterklaasfeest organiseren? Met een led scherm en geluidsinstallatie maakten wij in Deventer, Overijssel een drive in bioscoop / drive through concept mogelijk.

ERVAREN AUDIOVISUEEL SPECIALIST IN OVERIJSSEL

Wij beschikken over een rijke ervaring en een uitgebreid assortiment; waardoor wij veel klanten in Overijssel van dienst konden zijn. Dankzij onze centrale ligging in onze provincie; kunnen wij snel leveren in onder andere Almelo, Hengelo, Enschede, Deventer, Zwolle, Hardenberg e.a. locaties in bijv. Twente en Salland. Wilt u ook producten huren voor een drive in / drive through concept? Informeer naar onze scherpe tarieven.

WIJ ZORGEN VOOR TECHNISCHE ONDERSTEUNING

Kiest u er voor een groot led scherm en geluid te huren voor een drive in of drive through project; dan zorgen wij technische ondersteuning op locatie tijdens het evenement. Volledig conform de RIVM-richtlijnen. Deze service is standaard bij de prijs inbegrepen, hier hoeft dus niet naar gevraagd te worden. U kunt zich hierdoor met een gerust hart richten op de verdere invulling van uw evenement.

MEER INFORMATIE MBT HET HUREN VAN EEN LED SCHERM + GELUID VOOR EEN DRIVE IN / DRIVE THROUGH

Wilt u graag meer informatie ontvangen met betrekking tot onze producten, diensten en/of ervaringen op het gebied van drive in en drive through projecten? Neem gerust telefonisch of per e-mail contact met ons op; ons team staat voor u klaar u uw technische vragen te beantwoorden. Eveneens bent u van harte welkom bij ons in Overijssel voor een demonstratie van onze producten. Dan weet u exact wat u kunt verwachten.

LED SCHERM EN GELUID HUREN VOOR EEN DRIVE IN / DRIVE THROUGH?
DRIVE THRU IN OVERIJSSEL TIJDENS KERST, NIEUWJAARSRECEPTIE, AFSCHEID VAN COLLEGA, ETC.

Start typing and press Enter to search